Kiss Music News

INTERVIU | Michele Morrone - „Toată lumea are o latură întunecată, și asta mă atrage”

Dacă ai urmărit filmul „365 Days”, te invit să citești interviul nostru cu Michele Morrone!

Cu siguranță ai urmărit filmul „365 Days” și așa l-ai descoperit pe Michele Morrone. Iar dacă nu ai dat de el pe Netflix, poate că te-a cucerit cu vocea lui, la radio, pentru că celebrul artist a dominat Kiss Top 40 cu hitul „Feel It”.

Sexy, șarmant și misterios – așa l-ar descrie multe femei pe celebrul Michele Morrone, însă noi am avut ocazia de a-l cunoaște mai bine și vrem să îți prezentăm și cealaltă latură a sa. Așa că te invităm să citești interviul pe care ni l-a acordat chiar astăzi, în prima zi de primăvară.

Michele, prietenele mele sunt dezamăgite că nu le-am anunțat de acest interviu, ar fi vrut să te audă și ele. Dar, norocul meu, suntem doar noi doi.

Hahaha!

Aș vrea să vorbim despre muzică. Știu că următorul tău single se va numi „Beautiful”. Ai vreo amintire frumoasă care te-a inspirat să scrii această piesă?

Am o mulțime de amintiri frumoase, dar culmea, niciuna nu m-a inspirat să scriu această piesă. Dar pot să îți povestesc un moment frumos din viața mea, atunci când am câștigat campionatul de înot, pe vremea când aveam 17 ani.  A fost ceva minunat pentru mine, dar nu pot spune că m-am inspirat de acolo pentru noul single.

Aș putea spune mai degrabă că această piesă vorbește despre speranță. În prezent, fiecare om este atât de ocupat și de încărcat cu problemele de la job, încât mulți dintre noi avem impresia că nu suntem pregătiți pentru iubire. Dar uneori iubirea vine în viața noastră ca un tren. Și deși nu suntem mereu pregătiți pentru ea, dragostea e ca un medicament pentru noi, ne inspiră, ne încarcă și mai mult cu energie și pasiune. Practic, piesa „Beautiful” vorbește despre faptul că iubirea mereu învinge, chiar dacă nu suntem pregătiți pentru ea.

Primul tău album se numește „Dark Room” și aș vrea să știu de ce ai ales titlu?

Pentru că de cele mai multe ori, oamenii ne arată doar ce este la suprafață, dar eu am fost mereu fascinat de partea întunecată pe care cu toții o avem în mintea noastră. Toată lumea are o latură întunecată, și asta mă atrage.

Te temi uneori de latura ta întunecată?

Hmm, nu. Mi-am găsit pacea interioară acum.

Știu că ți-ar plăcea să colaborezi cu Sam Smith. Ce alți artiști admiri?

E artistul meu preferat, ador vocea lui. După părerea mea, Sam creează numai piese minunate. Dar sunt mulți alți artiști care îmi plac, cum ar fi Billie Eilish sau Lenny Kravitz.

Acum putem să facem și playlist-ul lui Michele Morrone!

Hahaha, da.

Te-ai vedea jucând într-un musical? Ținând cont că știi să cânți foarte bine și că ești și un actor talentat.

Nu m-am gândt niciodată la asta, dar nici nu aș refuza șansa de a juca într-un musical. Cine știe, poate că într-o bună zi mă veți vedea pe scenă, cântând și dansând, interpretând un întreg rol.

Am citit de curând că producătorii ar vrea să facă și al treilea film din seria „Mamma Mia”, ar trebui să te cheme la un casting.

Hahaha! Chiar ar trebui!

Știu că ai vrea să creezi un parfum. Care ar fi ingredientele sau aromele pe care le-ai folosi?

Nu pot să îți spun, pentru că or să îmi fure alții formula secretă.

Măcar unul!

Bine, bine. Principalul ingredient ar fi „addictive caramel”. Pentru că îmi place foarte mult caramelul în parfumuri. M-am gândit să folosesc acest ingredient și în parfumul meu. Dar nu am vrut să fie doar caramel simplu, așa că l-am numit „addictive caramel”.

Sună… delicios! Și dacă tot vorbim despre ingrediente și parfumuri, spune-mi ce aromă are Italia? Ești născut acolo, ar trebui să cunoști toate aromele acestei țări minunate.

Sincer să fiu mă gândesc la sare și lâmâie.

Ok, acum mă gândesc eu la limoncello și brânză.

Hahaha! Apropo, mama face un limoncello foarte bun.

Unde locuiește? Să știu să îi fac o vizită.

În Nordul Italiei, în Milano. Și da, chiar face cel mai bun limoncello, cel mai bun pe care l-ai băut vreodată.

Știu că ai lucrat ca grădinar pentru o perioadă de timp. Ce flori mi-ai oferi?

Hmmm… o întrebare interesantă. Cred că ți-aș oferi un lămâi. Nu e chiar o floare, dar este o plantă minunată. Ți-aș putea oferi o floare, dar ar muri după 2-3 zile, dacă nu ai grijă de ea. Dar un lâmâi trăiește mult mai mult timp.

Pe lângă muzică și actorie, știu că îți place să și pictezi. Am văzut câteva tablouri pe Instagram.

Mulți oameni care îmi văd tablourile îmi trimit mesaje și îmi spun că e ceva în neregulă cu mine. Dar vreau să am propriul meu stil. Nu vreau să copiez pe nimeni. Încerc mereu să surprind prin picturile mele suferința oamenilor, sau partea lor întunecată. Asta mă inspiră în general, zona gotică, puțin întunecată.

E doar imaginația mea. Nu îmi vine să pictez flori, peisaje montane sau valurile mării.

Te-ai gândit să organizezi o expoziție cu tablourile tale? Poate undeva în Italia.

Nu m-am gândit până acum la asta, dar managerul meu mi-a sugerat că ar putea să organizeze o galerie.  Așa că aș putea să iau mai în serios această idee.

Am văzut că pregătești un concert virtual, care va avea loc pe 11 martie. Ce zici, ar trebui să ne luăm bilet?

Da, va fi virtual. Din păcate nu este genul acela de concert la care te duci și cumperi bilet și ai ocazia de a mă asculta live, face to face. Dar va fi un concert pe care oamenii îl vor putea asculta chiar din confortul casei lor, direct de pe laptop, iPad, sau telefon. Doar că trebuie să cumpărați un bilet online. A trecut ceva timp de când nu am mai fost pe scenă.

Aceasta pandemie a fost un dezastru pentru toată lumea, așa că abia aștept ca totul să revină la normal. Vreau să mă întorc pe scenă, în fața multor oameni.

Acum aș vrea să îți cer o mică favoare. Pe 8 martie vom celebra Ziua Internațională a Femeii și cum știu că ai o mulțime de admiratoare, aș vrea să le transmiți un mesaj.

Le doresc toată fericirea din lume, mult succes și multă bucurie în viață. Și sper că toate femeile au un țel pentru care luptă, o pasiune care să le ghideze, pentru că așa merită să ne trăim viața. Urmați-vă mereu visurile. Cel mai bun sfat pe care i-l pot da oricui este să aibă o pasiune. Pentru că fără o pasiune, viața ta e irosită.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.