Alexandra Stan - „Conflictele de la Survivor nu sunt regizate”

Alexandra Stan a dezvăluit cele mai tari secrete despre show-ul Survivor!

Alexandra Stan s-a întors din Republica Dominicană și ne-a vizitat în această dimineață, pentru a ne povesti mai multe despre noul ei single „Aleasa”, dar și despre întreaga experiență de la Survivor 2021.

Rusu și Andrei au luat-o la întrebări pe Alexandra și au aflat cum decurg de fapt filmările la celebrul show de televiziune, pe care românii îl urmăresc cu sufletul la gură în fiecare săptămână.

Conflictele de la Survivor nu sunt regizate, dar subiectele sunt  uneori regizate. De exemplu faza cu banana... că i s-a furat Elenei. Eu nu cred așa ceva. Cred că a fost o vrăjeală. Probabil că nu a furat-o nimeni”, a dezvăluit Alexandra.

De asemenea, artista a dezvăluit că în cadrul show-ului s-au format deja câteva alianțe între concurenți.

Sunt deja alianțe acolo. Sunt de fapt alianțele Pro și Împotriva lui Jador. Dar cred că s-a întâmplat acest lucru pentru că prinde la public și pentru că Jador l-a deranjat pe Zanni la început. Zanni a spus din prima că vrea să dezvăluie adevărul despre Jador, pentru că pe el nu îl știa lumea de la alte emisiuni, cum îl știau toți pe Jador. El nu are un grup de 1 milion de oameni pe Facebook, care să îl voteze. Așa că metoda lui de a se face cunoscut a fost aceea de a scoate în față anumite lucruri pe care oamenii nu le observau la Jador”, a spus Alexandra Stan.

În ceea ce privește întreaga experiență a cântăreței la Survitor, aceasta a dezvăluit care au fost cele mai dificile lucruri din competiție:

Hmmm, cele mai grele lucruri au fost pentru mine: 1. mâncarea, 2. relaționarea cu oamenii și 3. răbdarea. Survivor e un joc al răbdării mai mult. Sunt niște rutine zilnice și cât am stat acolo, zi de zi se întâmplau aceleași lucruri”, a spus Alexandra Stan.

Dacă vrei să asculți interviul integral cu Alexandra Stan de la matinal, o poți face mai jos!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.