Kiss Music News

E de pus pe repeat! Michele Morrone a lansat o piesă care topește inimile femeilor

Michele Morrone știe să ne surprindă cu cel mai frumos mărțișor.

Michele Morrone știe să ne surprindă cu cel mai frumos mărțișor. Celebrul italian a lansat în prima săptămână de primăvară o piesa super HOT, care nu ar trebui să-ți lipsească din playlist. „Beautiful” este noul single al lui Michele și cel mai probabil un semn că artistul lucrează la un nou album. 

Noi am avut ocazia de a vorbi cu Michele de curând și l-am rugat să ne spună care este povestea piesei „Beautiful”.

Aș putea spune mai degrabă că această piesă vorbește despre speranță. În prezent, fiecare om este atât de ocupat și de încărcat cu problemele de la job, încât mulți dintre noi avem impresia că nu suntem pregătiți pentru iubire. Dar uneori iubirea vine în viața noastră ca un tren. Și deși nu suntem mereu pregătiți pentru ea, dragostea e ca un medicament pentru noi, ne inspiră, ne încarcă și mai mult cu energie și pasiune. Practic, piesa „Beautiful” vorbește despre faptul că iubirea mereu învinge, chiar dacă nu suntem pregătiți pentru ea”, ne-a spus Michele Morrone.

Dă-i un PLAY chiar acum și spune-ne dacă ar trebui să intre și în playlist-ul nostru! Iar dacă încă nu ai citit interviul nostru exclusiv cu Michele Morrone, intră aici și află toate picanteriile despre actorul din „365 Days”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.