Dulce, acrișor și ceva fermecător! Cine sunt actrițele care le vor interpreta pe Fetițele Powerpuff în noul serial live-action

Iată cine le va intertpreta pe Blossom, Bubbles și Buttercup în noul serial „The Powerpuff Girls”.

Celebra animație „The Powerpuff Girls”, difuzată pe Cartoon Network, a cucerit tinerii din întreaga lume în perioada 1998 – 2005. După șase sezoane în care le-am văzut în acțiune, îndrăgitele personaje revin, de data aceasta, într-un serial live-action.

Povestea se va concentra asupra celor trei eroine, „ajunse la vârsta 20 de ani, într-un moment în care acestea regretă că și-au pierdut copilăria luptând împotriva criminalilor din Townsville”. Iar acum Variety tocmai a dezvăluit cine sunt actrițele care vor intra în pielea îndrăgitelor personaje. Iată cine le va interpreta pe Blossom, Bubbles și Buttercup!

Blossom – Chloe Bennet

Deși a fost un copil conștiincios, Blossom regretă cumva perioada în care și-a sacrificat copilăria pentru a fi o super-eroină. În timp a devenit anxioasă, iar acum își propune să fie din nou un adevărat lider. Dar, de data aceasta, ea își impune propriile condiții.

Chloe Bennet este actrița care o va interpreta pe Blossom. Aceasta a devenit cunoscută mai ales pentru rolul din „Agents of S.H.I.E.L.D,”, unde a interpretat-o pe Daisy „Skye” Johnson, alias Quake, pe parcursul celor șapte sezoane ale serialului. Ea a mai avut roluri notabile în musicalul „Nashville” și filmul animat „Abominable”.

Bubbles – Dove Cameron

Bubbles a cucerit inimile tuturor în copilărie cu drăgălășenia ei. Ca adult, ea încă strălucește, dar exteriorul fermecător contrazice spiritul ei dur. Inițial, este mai interesată să-și recapete faima decât să salveze lumea, dar s-ar putea să ne surprindă pe toți și pe ea însăși, totodată.

Dove Cameron a dat lovitura cu serialul „Liv and Maddie”, difuzat pe Disney Channel, unde a interpretat ambele roluri principale. În 2018, show-ul i-a adus și un premiu Emmy și de asemenea, este cunoscută pentru rolul lui Mal din franciza „Descendants”. Ea a lansat o serie de albume cu Disney, și anume coloana sonoră pentru „Liv și Maddie”, precum și coloanele sonore pentru cele trei filme „Descendants”. EP-ul ei de debut, „Bloodshot / Waste”, a fost lansat în 2019.

Buttercup – Yana Perrault

În vremurile sale de glorie, Buttercup a fost rebela grupului. Mai sensibilă decât sugerează exteriorul său dur, ea și-a petrecut maturitatea încercând să nu mai fie cunoscută drept o Powerpuff Girl și să ducă o viață anonimă.

Yana Perrault fost cel mai recent văzută pe Broadway în musicalul lui Alanis Morissette, „Jagged Little Pill”. De asemenea, Yana ar fi trebuit să joace în musicalul „Hamilton” de pe Broadway, însă  proiectul a fost anulat din cauza pandemiei. De asemenea, ea este cunoscută și în lumea muzicală. Rolul din noul serial „The Powerpuff Girls” va marca debutul ei în televiziune.

Primul episod al serialului le aduce pe Chloe Bennet și Dove Camerson, din nou împreună, de data aceasta ca aliați. Ambele au apărut anterior în seria ABC-Marvel „Agents of S.H.I.E.L.D”, în care personajele lor s-au luptat unul împotriva celuilalt.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.