Adorabil! Dulce Maria din trupa RBD a publicat primele fotografii cu fetița ei

Dulce Maria le-a arătat fanilor prima fotografie cu chipul fetiței sale!

Dulce Maria a devenit mămică, anul trecut, în luna decembrie, însă până acum, artista a evitat să publice fotografii cu chipul fetiței sale. Totuși, fanii au susținut-o în tot acest timp, iar acum, vedeta le-a satisfăcut curiozitatea urmăritorilor săi, și le-a arătat-o pe cea mică.

Imaginea a venit însoțită de un mesaj emoționant, prin care Dulce Maria îi transmite fetiței sale cele mai frumoase gânduri:

Pentru o lume în care drepturile tale sunt respectate, în care vocea ta este auzită și ideile tale sunt luate în considerare și în serios, pentru că pașii tăi sunt auziți și vocea sau visurile tale nu sunt niciodată reduse la tăcere. Pentru că vine ziua în care femeile încetează să se judece și să se arate reciproc, pentru că lupta noastră să nu se încheie mereu cu violență și abuzuri.

Îmi doresc pentru tine și pentru toate femeile să putem fi libere, să ne îmbrățișăm, să avem grijă una de cealaltă, nu să ne trădăm. Să găsești prieteni, profesori și colegi care te respectă și văd cât de puternică și valoroasă ești. Îmi doresc dreptate, egalitate, respect, libertate, dragoste și viață”,  a scris Dulce María, în descrierea fotografiei.

Artista formează un cuplu cu muzicianul mexican Paco Alvarez, încă din 2016, iar în 2019 cei doi s-au căsătorit.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.