Cheluțu, o adevărată comoară pentru Dorian Popa. Câţi bani câştigă artistul de pe urma lui

Dorian Popa și Cheluțu sunt nedespărțiți și în afaceri.

Cu toții știm deja că Dorian Popa și Cheluțu sunt nedespărțiți. Însă, odată cu lansarea propriei piese, patrupedul a devenit o adevărată senzație pe internet, iar asta i-a adus artistului o serie de venituri de pe urma lui.

Dorian a vorbit mereu deschis despre banii pe care îi face din vlogurile și piesele lui, iar recent, a răspuns la întrebările fanilor într-un nou podcast. El a ținut să clarifice lucrurile și să spună cam ce sumă i-a adus celebrul câine în conturi.

„Cheluțu e prințul casei, are halat Versace. Până acum a câștigat 150.000 de euro și am devenit bodyguard-ul lui pentru că îmi e frică să nu mi-l fure cineva. Cât despre mine, îmi place să spun că sunt o shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a declarat Dorian.

În plus, patrupedul are multe contracte de publicitate și este și ambasadorul unui lanț de magazine care se ocupă cu comercializarea produselor pentru animăluțe și nu numai.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.