Kiss Music News

Dă-i PLAY acum! BIBI și Antonio Pican au lansat piesa „Boom Diggy”

E de pus pe repeat! „Boom Diggy” e deja în Trending pe YouTube!

Știm că BIBI și Antonio Pican trăiesc o frumoasă poveste de iubire, care s-a concretizat deja cu o cerere în căsătorie. La un an de la prima lor colaborare, cei doi îndrăgostiți și-au pus povestea și în versuri în cel mai nou single „Boom Diggy", compus de către Antonio Pican alături de BIBI și Diana Sturza. 

„”Boom Diggy” este garantat piesa noastră preferată și sperăm din suflet să le placă ascultătorilor! Am lansat acest proiect superb la fix un an de când am lansat primul nostru proiect muzical împreună, ”ToateFostele”, care a fost pe toate radiourile din România, a avut un succes mare și a fost tare special pentru noi deoarece prin el ne-am făcut relația publică.

Piesa ”Boom Diggy” a fost compusă de noi alături de echipa Pink Elephant, iar prin ea vrem să transmitem multă iubire și un vibe frumos. Videoclipul a fost realizat de către Silviu Mîndroc, iar noi spunem că a ieșit absolut genial. Mulțumim mult echipei Cat Music și absolut tuturor oamenilor care cred în noi! Este atât de frumos când iubirea noastră e pusă în versuri, pe muzică și ajunge la sufletele oamenilor! Suntem inspirație unul pentru celălalt și iubim faptul că facem exact aceleași lucruri și că ne completăm perfect! Ne dorim ca această piesă să ajungă la cât mai multe persoane așa că share it and enjoy it!", povestesc cei doi artiști.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.