Aluziva - „Am reușit să strâng peste 160.000 de euro pentru Salvați Copiii, într-o săptămână, cu ajutorul comunității online!”

Cum a reușit ALUZIVA să strângă 160.000 de euro într-un timp record, pentru o cauză caritabilă!

Alina Greavu, sau ALUZIVA așa cum o știm cu toții, ne-a dat cea mai bună veste în această dimineață. Aceasta a reușit să mobilizeze întreaga comunitatea online și a reușit să strângă într-un timp record banii necesari pentru achiziționarea unei noi ambulanțe pentru copii, la spitalul Grigore Alexandrescu. Iar dacă vrei să susții și tu cauzele organizației Salvații Copiii, poți intra oricând aici, pentru a face o donație!

Am reușit să strâng peste 160.000 de euro pentru Salvați Copiii, într-o săptămână, alături de toată comunitatea din online, formată atât din persoane fizice, cât și din companii mari. Scopul acestei strângeri de fonduri a fost următorul: Spitalul Grigore Alexandrescu a rămas cu o singură ambulanță pentru copii, iar aceea este destul de veche și era nevoie de una nouă. Așa că cei de la Salvați Copiii și-au propus să adune 70.000 de euro, ca să cumpere una nouă. Noi nu aveam de unde să știm că într-o săptămână vom crea un awareness atât de mare, încât vom strânge banii pentru două ambulanțe. Oamenii încă donează și chiar și aseară am fost etichetată într-o mulțime de postări. Și voi puteți dona în continuare, cel mai simplu prin SMS, la 8844, cu textul SALVEZ, în valoare de 2 euro”, a transmis ALUZIVA.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.