Căsnicii cu bucluc! Celebrități care și-au scos partenerii din testament

Divorțurile și luptele pentru avere le-au atins și pe vedetele de la Hollywood.

Căsătoria este un lucru frumos, dar și complicat. Pe lângă dragoste și momente frumoase, o căsnicie  implică și activități administative. De-a lungul vieții, celebritățile acumulează adevărate averi alături de parteneri, dar la final, se pare că unii au parte de surprinze.

Probabil prima persoană faimoasă care a făcut așa ceva este William Shakespeare, care după moartea sa, i-a lăsat soției sale „al doilea cel mai bun pat” și alte obiecte de mobilier. Iar partea substanțială a averii a mers către fiica lor.

Dar asta se întâmplă și în cazul vedetelor! Iată cele mai celebre cazuri în care anumite vedete și-au scos soții din testament.

Ric Ocasek și Paulina Porizkova

În 1989, Ric Ocasek, solistul trupei The Cars, s-a căsătorit cu supermodelul Paulina Porizkova. Perechea aproape că a ajuns până la „până când moartea ne va despărți”, pentru că cei doi au divorțat în 2018, cu un an înainte de moartea lui Ric. 

Potrivit USA Today, cuplul a început oficial procesul de divorț legal înainte ca solistul să moară în septembrie 2019 din cauza unor probleme de sănătate. La acel moment, cei doi soți locuiau încă împreună, iar într-un interviu acordat pentru Rolling Stone, modelul a dezvăluit că ea a fost cea care a găsit trupul neînsuflețit al artistului.

Șocul a fost și mai mare când a fost citit testamentul lui. Potrivit Page Six, acesta nu i-a mai lăsat nimic soției sale „N-am făcut niciun aranjament pentru soția mea Paulina Porizkova („ Paulina ”) având în vedere că noi suntem în proces de divorț”, se arată în testament. „Chiar dacă probabil o să mor înainte să se pronunțe divorțul... Paulina nu are dreptul la nicio parte... pentru că m-a abandonat”.

Larry King le-a lăsat averea copiilor

Titanul emisiunilor TV, Larry King, care a supraviețuit mai multor atacuri de cord, mai multor intervenții chirurgicale de by-pass, cancer pulmonar, angină pectorală și COVID-19, a murit în ianuarie 2021 la vârsta de 87 de ani, potrivit CNN. Și viața lui amoroasă a fost cel puțin la fel de tumultoasă. El a avut șapte căsnicii, toate finalizâdu-se la fel. Cea mai recentă s-a încheiat în 2019, când Larry King a depus actele de divorț, invocând „diferențe ireconciliabile”.

Imediat după începerea procedurii de divorț, King și-a modificat testamentul, cu o notă scrisă de mână. El i-a refuzat soției sale în mod expres orice pretenții asupra proprietății pe care ar fi lăsat-o în urmă, potrivit TMZ. În document, King a cerut ca banii săi „să fie împărțiți în mod egal între copiii mei Andy, Chaia, Larry Jr Chance & Cannon”.

Brittany Murphy i-a lăsat banii mamei sale

Brittany Murphy a debutat la sfârșitul anilor '90 și a cucerit inimile tuturor cu rolurile din „Clueless”, „8 Mile”, „Just Married”, sau „Uptown Girls”. Tot cam pe atunci l-a cucerit și pe scenaristul englez Simon Monjack, cu care s-a căsătorit în 2007.

Doi ani mai târziu, actrița în vârstă de 32 de ani, a murit în urma unor probleme de sănătate printre care pneumonie, anemie și o intoxicație cu mercur. La acea vreme, soțul ei a împărtășit pentru TMZ că Brittany avea deja un testament în urma căruia totul i-a rămas mamei ei. Inclusiv casa de pe Hollywood Hills. Cinci luni mai târziu, scenaristul a murit și el, din cauza unei pneumonii.

James Brown nu și-a inclus soția în testament

James Brown a murit în 2006 în ziua de Crăciun, dar a rămas o legendă a muzicii datorită pieselor și show-urilor sale. Dar ultima sa presupusă căsnicie i-a adus și o serie de probleme. Deși publicul știa că este căsătorit cu Tomi Rae Hynie și au împreună un băiat, informațiile de după decesul lui au scos la iveală noi informații. Se pare că presupusa soție mai fusese căsătorită înainte pentru a obține cetățenia americană și nu își anulase căsătoria cu fostul.

În timpul vieții, artistul nu a reușit să-și actualizeze testamentul pentru a o include pe Hynie, așa că aceasta a rămas fără nimic. Luptele legale au continuat ani de zile, iar în 2020 Curtea Supremă din Carolina de Sud a ajuns la o hotărâre. Având în vedere că cei doi nu au fost niciodată soț și soție, din punct de vedere tehnic, „Hynie nu are pretenții asupra averii sale”.

Anna Nicole Smith a ajuns departe luptând pentru averea soțului

La începutul anilor '90, Anna Nicole Smith a fost una dintre cele mai celebre femei din lume, în special datorită apariției din Playboy. În august 1994, modelul vârstă de 26 de ani la acea vreme, s-a căsătorit cu J. Howard Marshall, un magnat petrolier în vârstă de 89 de ani. Dar căsnicia lor nu a durat prea mult.

Soțul ei a murit de pneumonie la vârsta de 90 de ani, iar Anna Nicole a avut parte de o surpriză! Magnatul l-a numit pe fiul său „singurul beneficiar” și soția lui a ajuns să-și ceară partea în instanță. Ea a declarat că soțul ei „a promis că îi va da jumătate din venitul său câștigat în timpul căsătoriei”. Bătălia s-a întins pe ani de zile și abia în 2010, Curte de Apel SUA a decis ca aceasta să primească banii magnatului. Sau, mai degrabă, a decis că moștenitorii ei nu vor primi nimic, deoarece Anna Nicole Smith a murit în 2007.

Mickey Rooney și divorțul nefinalizat

Înainte de cel de-al doilea război mondial, Mickey Rooney a fost unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood, jucând rolul adolescentului Andy Hardy într-un șir de comedii. De-a lungul anilor el a strâns o avere modestă datorită rolurilor din filme celebre precum „Breakfast at Tiffany's”, „The Black Stallion” sau „It's a Mad, Mad, Mad, Mad World”.

De asemenea, el a devenit cunoscut și pentru căsniciile sale. Opt la număr! Ultima sa soție a fost Jan Chamberlin, de care s-a despărțit în 2012. Totuși, ei nu au divorțat, iar în 2014 erau încă împreună, atunci când actorul a murit, la vârsta de 93 de ani. Ce s-a întâmplat cu averea lui? Potrivit Los Angeles Times, „el i-a dezmoștenit pe toți, cu excepția unui fiu vitreg”.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.