Asta e pentru nostalgici! Un film Sailor Moon va fi lansat pe Netflix

Netflix a anunțat că va lansa în curând un film Sailor Moon.

Avem vești bune pentru cei nostalgici! Netflix a anunțat că va lansa în curând un film Sailor Moon. Celebrul personaj anime se va întoarce pe micile ecrane într-un nou film plin de acțiune – „Pretty Guardian Sailor Moon Eternal”, care va fi lansat pe 3 iunie pe Netflix. 

Din câte se pare, acțiunea va avea loc în Tokyo, în timpul celebrării unei eclipse de soare. Însă, lucrurile sunt date peste cap atunci când gașca Dead Moon Circus își face apariția în oraș. Aceștia își doresc să pună mâna pe Legendarul Cristal de Argint, pentru a putea cuceri Luna și Pământul, iar ulterior să domine întregul Univers.

Daar nu mai lungim vorba și te invităm să urmărești mai jos trailerul filmului! Abia așteptăm să vină 3 iunie.

În România, toate cele 200 de episoade ale serialului original „Sailor Moon” au fost difuzate de TVR 1 între 4 iunie 1997 și august 1998, iar mai târziu pe TVR 2, între 1999 și 2000. Seria manga nu a fost publicată în limba română, dar o revistă numită Sailor Moon - Bandă desenată cu războinicele lunii, care ilustra episoade din serial în format de bandă desenată, a fost publicată lunar între 1997 de 1998 de către editura Erc Press.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.