Te pasionează cărțile și filmele? Atunci hai cu noi la FestivalYA!

Kiss FM te invită la cel mai tare festival, dedicat iubitorilor de lectură!

Dacă sari din carte-n film în căutarea aventurii, iar secția de #YoungAdult e magnetul tău din librărie, Kiss FM te invită la cel mai tare festival!

Pune semn în calendar: în săptămâna 10-16 mai te întâlnești online cu super-autori, participi la workshopuri gândite pentru tine și iei contact cu cititori care stau până târziu să citească aceleași aventuri ca tine!

Anul acesta, noua ediție de FestivalYA te așteaptă cu o mulțime de discuții interesante despre cărți ecranizate, scriitori și producători.

Iar pe lista de invitați se vor afla următorii autori: Patrick Ness, Maureen Johnson, Alex Moldovan, Margaret Rogerson, Jennifer Niven, Rachel Cohn & David Levithan, Hafsah Faizal, Krystal Sutherland, Benjamin Alire Sáenz, Anne-Sophie Jouhanneau + mulți alții.

Printre workshop-urile pregătite se vor număra ateliere de scriere creativă, cinema, video games, sănătate emoțională, ateliere de filme & texte + multe altele.

Participarea la evenimente este gratuită, însă locurile sunt limitate. Înscrie-te aici la atelierele și întâlnirile la care vrei să participi.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.