Enrique Iglesias și relația dificilă pe care a avut-o cu tatăl său, Julio Iglesias. Cei doi nu și-au vorbit ani de zile!

Enrique Iglesias nu a vorbit ani de zile cu tatăl său, iar motivul este unul dureros.

Enrique Iglesias și Julio Iglesias sunt doi dintre cei mai faimoși artiști latino, însă, succesul muzical le-a afectat extrem de mult relația de familie.

Enrique și-a dorit dintotdeauna o carieră muzicală, însă, tatăl său nu a fost de acord cu asta. Așa că la vârsta de 18 ani, artistul a decis să își urmeze singur calea, și s-a distanțat de tatăl său.

„La 18 ani, m-am separat complet de familia mea. Am plecat şi timp de zece ani nu am avut absolut nicio legătură cu tatăl meu“, a dezvăluit el, într-un interviu pentru Hola.

Cunoscut pentru hiturile „Bailmos”, „Hero” și „Do You Know”, Enrique și-a consolidat cariera prin forțe proprii, iar la început, acesta a preferat să îi ascundă tatălui său faptul că își dorește o carieră muzicală.

Am suferit mult, muzica pe care o făceam mi-a dat forţă“, a povestit Enrique, pentru Hola.

În perioada anilor 90, Enrique și-a descoperit pasiunea pentru muzică, iar tot atunci, artistul a devenit celebru, lansând primele sale piese – „Experiencia religiosa”, „Nunca te olvidare” și „Enamorado por primera vez”, care au fost folosite și în telenovelele din acea vreme. Însă, acest lucru l-a costat pe Enrique relația cu tatăl său, care a fost extrem de afectat atunci când a aflat că fiul său a semnat cu o casă de discuri, fără să îi spună.

La 18 ani am semnat primul meu contract cu o casă de discuri și era o aventură, am venit imediat la Miami și aveam de gând să îi spun chiar a doua zi tatăl meu, dar a trecut o zi și încă o zi, și nu i-am spus”, a povestit Enrique pentru Telefe.

„După șase luni i-am spus tatălui meu… Iar el mi-a zis: „Ce naiba ai făcut? Nu știi ce ai făcut… De ce nu mi-ai zis?”. Atunci mi-am făcut bagajele și am plecat în Canada, să-mi lansez primul album. Atunci am devenit Enrique Martinez, pentru Iglesias era prea evident”, a povestit Enrique.

Această discuție l-a dezamăgit profund pe Enrique, însă, în același timp, l-a ambiționat să-și urmeze pasiunea pentru muzică și l-a făcut să lupte pentru visurile sale.

Artistul a recunoscut că faptul că este fiul lui Julio Iglesias i-a adus avantaje şi l-a ajutat până la un punct în carieră, însă povestea lui este aceea a unui „copil visător şi ambiţios“, care a învăţat să se descurce singur şi care a vrut să obţină cu forţe proprii un loc în industria muzicală. 

Dacă am avut oportunităţi pe care ceilalţi artişti nu le-au avut? Bineînţeles. Dar cei care care spun că am reuşit graţie tatălui meu greşesc. Este imposibil să ai succes în acest domeniu dacă nu ai piese care să creeze conexiuni cu publicul“, a explicat Enrique.

Acum, artistul are o relație foarte bună cu tatăl său: „Ne respectăm reciproc, mai mult decât în urmă cu 25 de ani. Este tatăl meu şi îl iubesc din tot sufletul. Îl respect şi îl admir şi în parte înţeleg lucrurile pe care le-a făcut în cariera şi în viaţa sa pesonală“.  

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.