Cool Stuff

Fetelor, pregătiți-vă! Se filmează deja partea a doua pentru „365 de zile”

Ești pregătită să urmărești partea a doua din „365 Days”?

Filmul „365 Days” a dominat topurile Netflix anul trecut, fiind una dintre cele mai populare pelicule de pe platformă. În timpul pandemiei de coronavirus, publicul a fost mult mai activ pe Netflix, iar drama erotică – „365 Days” a surclasat multe alte producții populare, ocupând prima poziție în topuri, pentru mai multe săptămâni la rând.

Însă, nu toată lumea a fost încântată de conținutul acest film, iar scenele de violență și nuditate au fost aspru criticate. În luna iunie a anului trecut, a fost lansată chiar și o petiție, prin care mai mulți abonați au cerut ca filmul „365 Days” să fie eliminat de pe platformă.

Dar, filmul este în continuare pe Netflix, iar dacă nu l-ai urmărit până acum, încă ai timp să recuperezi. Cel puțin până când va fi gata partea a doua…

Michele Morrone a confirmat deja că filmările pentru „365 Days: Part II” au început deja, publicând o fotografie din cabina sa de probă.

De asemenea, și colega sa, frumoasa actrița Anna Maria Sieklucka, a publicat o fotografie în care apare alături de autoarea romanului erotic „365 DNI”, Blanka Lipinska, dar și de Michele Morrone.

Deocamdată nu se știe când filmul va fi lansat pe Netflix, dar cel mai probabil ne vom putea bucura de el în această toamnă, sau anul viitor.

Anul trecut, filmul „365 Days”  a primit trofeul Zmeura de Aur, la categoria „Cel mai prost film”, așa că sperăm că următorul va primi recenzii mai bune.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.