Kiss Music News

Ups! Se anunță un nou conflict? Ce spune Randi despre defectele lui Alex Velea

Invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, Randi a oferit câteva răspunsuri...picante!

Randi și Alex Velea se numără printre artiștii care au pus bazele industriei muzicale românești, însă, cu toate acestea, se pare că între ei există câteva animozități.

Invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, Randi a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a răspunde mai multor întrebări picante. Regula jocului spune că după fiecare răspuns, solistul putea alege să dezvăluie întrebarea sau să mănânce picant.

Prima întrebare la care Randi a trebuit să răspundă și pe care a și ales să o citească a fost: „Care crezi că sunt cele mai mari trei defecte ale lui Alex Velea?”. După câteva ezitări, artistul a răspuns sincer: „Mamă, mamă, mamă, sper să nu mă bată. Bun; scund, impulsiv, mamă, încerc să găsesc ceva să nu-l deranjeze. Nu-l cunosc așa de bine. Nu știu, nu vreau să mănânc iute. A intrat prea devreme în manele”.

„Nu știu ce prefer, să mănânc bătaie de la el sau picant. Nu știu ce e mai rău. Poate arogant uneori. Vreau să spun că nu cred 100% ce am zis mai devreme. Sunt așa…”, a mai spus acesta.

Trebuie menționat și faptul că întrebarea a venit pe fondul unei postări recente pe care Randi a făcut-o pe rețelele de socializare. În luna martie el a scris: „Băi, băi copii bă, se mai anunță o pandemie. Se numește trapa... nele, cică”, făcând referite la noul gen de muzică promovat de Alex Velea.

Ulterior, acesta i-ar fi cerut scuze colegului său de breaslă. „Mi-a dat ieri mesaj, dimineață. Eu sunt prieten cu el de o viață, ne știm din 2004. Primele voci le-am tras cu Randi, cu Andrei Ropcea. Îl respect și îl apreciez ca artist. Nu am înțeles exact către cine bat acele mini jigniri, că nu-i place stilul, că i se pare ceva pandemic. Mi-a scris că nu a știut că eu am inventat stilul ăsta și că nu a vrut să jignească. A fost un fel de scuză împachetată frumos. Nici nu aveam nevoie de scuze. E prietenul meu”, a povestit Alex în emisiunea „Showbiz Report”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.