Cool Stuff

Say what?! Filmul „365 Days” va avea parte de încă două continuări pe Netflix

Succesul filmului „365 Days” i-a făcut pe cei de la Netflix să producă alte două continuări pentru celebra poveste.

Se pare că succesul filmului „365 Days” i-a făcut pe cei de la Netflix să producă alte două continuări pentru celebra poveste. Da, ai auzit bine, încă două filme! La începutul acestei luni, publicația Deadline confirma că Michele Morrone și Anna-Maria Sieklucka se vor întoarce pe micile ecrane, pentru partea a doua a filmului. Însă, acum apar informații noi, conform cărora va exista și cel de-al treilea film, bazat tot pe romanele scrise de Blanka Lipinska.

Dar, următoarele două filme nu vor fi la fel de explicite precum conținutul cărților, așa că fanii nu ar trebui să se aștepte la scene mult prea erotice.

365 Days  a fost cel mai popular film în rândul abonaților Netflix, în 2020”, a declarat Lukasz Kluskiewicz, Content Acquisition Manager pentru Netflix Polonia. „Lucrăm constant cu Blanka Lipinska, autoarea trilogiei 365 Days, deoarece vrem să continuăm povestea Laurei și a lui Massimo pe micile ecrane. Călătoria lor va avea parte de multe suișuri și coborâșuri, iar pe parcursul ei, cele două personaje vor evolua și vor învăța mai multe unul despre celălalt”, a declarat Kluskiewicz pentru Deadline.

Filmul „365 Days” a dominat topurile Netflix anul trecut, fiind una dintre cele mai populare pelicule de pe platformă. În timpul perioadelor de lockdown, publicul a fost mult mai activ pe Netflix, iar drama erotică – „365 Days” a surclasat multe alte producții populare, ocupând prima poziție în topuri, pentru mai multe săptămâni la rând.

„365 Days”, votat „Cel mai slab film al anului”

Însă, nu toată lumea a fost încântată de conținutul acestui film, iar scenele de violență și nuditate au fost aspru criticate. În luna iunie a anului trecut, a fost lansată chiar și o petiție, prin care mai mulți abonați au cerut ca filmul „365 Days” să fie eliminat de pe platformă.

De asemenea, filmul „365 Days” a primit trofeul Zmeura de Aur, fiind considerat „Cel mai slab film lansat în 2020”.

Despre ce este vorba în filmul „365 Days”?

Filmul „365 Days” a fost deja numit „versiunea poloneză a peliculei Fifty Shades of Grey”, iar acest lucru nu e deloc surprinzător, deoarece protagonistul este un fel de Christian Grey, un bărbat chipeș, puternic și bogat, care are dorințe sexuale întunecate, dar și o nevoie excesivă de control.

„365 Days” spune povestea Laurei, o femeie care este răpită în timpul unei vacanțe, de un mafiot chipeș, pe nume Massimo. Acesta este obsedat de Laura, de mai mulți ani, iar după ce o răpește, acesta îi oferă acesteia un an pentru a se îndrăgosti de el. Dacă aceasta nu se îndrăgostește de el într-un an, acesta îi va acorda libertatea de a pleca. Evident, filmul cuprinde o mulțime de momente erotice, însă în același timp, povestea este una destul de controversată, deoarece se bazează pe o relație toxică.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.