Ups! Fiica lui Ed Sheeran nu este fana artistului: „Plânge când îmi aude piesele”

Ed Sheeran recunoaşte că fiicei sale nu îi place muzica lui.

Poate că Ed Sheeran are milioane de fani în întreaga lumea, dar fiica lui nu se numără printre ei. Cum și-a dat seama? Cântărețul galez a recunoscut că fiica sa în vârstă de opt luni plânge când îi interpretează noi piese, scrie BBC.

Micuța, pe nume Lyra Antarctica Seaborn, „nu este cel mai mare fan al meu”, a spus el. „Chiar îi place „Shape of You”, sound-ul marimba este bun, dar nu îi place nimic strident”, a mai adăugat artistul.

Cântărețul şi soţia lui, Cherry, care trăiesc în Suffolk, au anunţat în luna septembrie a anului trecut că au devenit părinţi. Deși până acum niciunul nu a distribuit imagini cu fetița lor, în luna martie a acestui an, ei au fost surprinși la o plimbare în familie. Îmbrăcați relaxat, ambii păreau foarte fericiți, în ciuda faptului ca i-a prins ploaia.

Ed Sheeran a mai declarat pentru Radio 1 că se simte „foarte norocos” să poată face ceea ce iubeşte şi să aibă mai mulţi bani decât ar fi avut nevoie vreodată. „Îmi place să fac multe lucruri caritabile, pe plan local”, a spus acesta.

La începutul acestei luni, artistul a devenit noul sponsor al echipei engleze de liga a treia Ipswich Town FC pentru următorul sezon.

FOTO: Page Six

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.