Cool Stuff

Știm cine este rivalul lui Massimo in partea a doua a filmului „365 Days”

Simone Susinna se alătură distribuției din „365 Days” și deja a stârnit o serie de controverse.

După ce am aflat că filmul „365 Days” va avea nu doar o continuare, ci două, veștile bune continuă să apară. Michele Morrone își reia rolul controversat și se pare că data aceasta apare și un rival, pe nume Nacho. Acesta va fi interpretat de actorul și modelul Simone Susinna.

Cei doi au marcat momentul și fiecare a postat pe contul său Instagram aceeași fotografie sexy cu descrierea „Sunt un mincinos”. Iar Internetul a luat-o razna!

Judecând după imagine, se pare că cei doi actori au petrecut ceva mai mult timp împreună, iar asta a stârnit noi controverse. Fanele sunt acum confuze și se întreabă dacă nu cumva între cei doi nu e mai mult decat o relație de colegialitate.

Simone Susinna îl va interpreta pe noul rival al lui Massimo 

Potrivit informațiilor, Simone Susinna se alătură distribuției și îl va interpreata pe Marcelo „Nacho” Matos, un spaniol care va pune bețe în roate relației dintre Laura și Massimo.

Continuarea revine după accidentul Laurei. Tânăra se căsătorește cu Massimo și devine mama copilului său și ar părea că nimic nu poate interveni între ei. Cu toate acestea, lucrurile iau o nouă întorsătură atunci când este răpită de rivalul soțului ei, Nacho. Cum era de așteptat, ea dezvoltă anumite sentimente pentru răpitor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.