Monoir și Eneli vin luni seară la Kiss Kiss in the Mix

Luni seară stai cu urechile pe Kiss FM, prinde Kiss Kiss in the Mix și ascultă-i pe Eneli și Monoir.

Eneli și Monoir ne vizitează luni seară la Kiss Kiss in the Mix, pentru a ne povesti mai multe despre noua lor colaborare – „3 to 1”.

Cântăreața și compozitoarea Eneli și-a început aventura în lumea muzicii încă de la vârsta de 4 ani. După absolvirea universității, s-a mutat la Londra pentru a-și continua pasiunea pentru muzică, colaborând cu DJs de succes din întreaga lume. Eneli a scris și interpretat nenumărate melodii care au reprezentat un succes internațional, printre care „Tell Me Who”, în colaborare cu Vanotek, cu peste 16 milioane de vizualizări pe Youtube, care a ajuns în topurile din România, Rusia și Polonia, „Save Me”, în colaborare cu Mahmut Orhan, care a strâns peste 100 de milioane de vizualizări pe Youtube. Cu piesa „Mhm Mhm”, Manuel Riva și Eneli au urcat până pe locul 3 în topul Breakout Billboard Club din SUA, iar melodia a fost nominalizată în 2016 la MTV Europe Music Awards, la categoria „Best Romanian Act”.

Monoir este un cantautor și producător român, cunoscut pentru hitul „The Violin Song”, care a înregistrat peste 68 de milioane de vizualizări pe YouTube. Printre artiștii care au colaborat sau au lucrat cu el se numără: Alexandra Stan, Raluka, Oana Radu, YellLow, Mohombi, Alex Mica și Costi Ioniță.

Luni seară stai cu urechile pe Kiss FM, prinde Kiss Kiss in the Mix și ascultă-i pe Eneli și Monoir.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.