Denis Szanto, câștigătorul concursului „Fii DJ-ul nostru”, lansează o super piesă de vară #DreamOn, alături de Adrian Straits & Otto

Denis Szanto revine cu o super piesă – „Dream On”, numai bună pentru petrecerile din această vară.

În vara lui 2019 ne-am distrat la Neversea alături de Denis Szanto, câștigătorul concursului „Fii DJ-ul Nostru”. Iar acum, tânărul revine cu o super piesă – „Dream On”, numai bună pentru petrecerile din această vară. Denis a lucrat la piesă alături de alți doi producători – Adrian Straits și Otto, iar #DreamOn a fost rezultatul final! I-ai dat PLAY?

Piesa a luat naștere după ce am primit un demo de la Adi Istrate (Adrian Straits), și am fost foarte nerăbdător sa încep sa lucrez pe ea. Rezultatul este unul deosebit, cu un vibe super fresh, de vară, și sperăm ca piesa să ajungă un hit”, a spus Denis Szanto.

„”Dream On” a luat naștere acum 3 ani , în dormitorul lui Otto. Eram ăntr-o sesiune, lucram pentru alta piesă. Îmi arată piesa și deja aveam 1000 de idei pentru ea , așa că am lăsat restul si ne-am apucat de “Dream On”. Am scris piesa despre momente dificile din viața noastră, despre acea putere care apare si te ridica de fiecare data când ești la capătul puterilor . Piesa este mai mult un sfat, un îndemn. Partea ciudata e ca se potrivește foarte bine cu situația actuala din lume, cu toate ca noi nu am avut nici 1% intenția asta, mai ales ca am scris-o când nici nu exista pe buzele oamenilor covid-19. Ni s-a alăturat pe parcurs și Denis, a adus fix sound-ul de care aveam nevoie și suntem foarte încântați de ce a ieșit. Suntem foarte incantați de colaborarea asta, este o piesa de vară, o piesă de vibe, o piesă pe care dacă o auzi la radio, cu siguranța dai mai tare”, a transmis Adi Istrate (Adrian Straits).

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.