Baby No. 2! Cardi B a dezvăluit că este însărcinată pentru a doua oară

Cardi B și Offset vor deveni părinți din nou!

Cardi B a făcut un anunț surpriză pe scena de la BET Awards 2021, duminică seară. Vedeta a dezvăluit că este însărcinată pentru a doua oară,  arătându-le fanilor burtica de gravidă. Cardi a făcut marele anunț în timp ce se afla pe scenă alături de trupa Migos, din care face parte și soțul său, Offset.

În timpul show-ului, Cardi a purtat un body strălucitor, Dolce & Gabbana, decorat cu diamante. Costumul, decupat în zona abdomenului, i-a lăsat la vedere burtica de gravidă, așa că artista a reușit să dea vestea cea mare, într-o manieră aparte.

La prima sarcină, Cardi B a procedat la fel. Cântăreața a urcat pe scenă și le-a dezvăluit tuturor că este însărcinată, în cadrul unui show susținut la Saturday Night Live. La acea vreme, Offset a celebrat acel moment special și pe rețelele de socializare, mulțumindu-le fanilor pentru toate mesajele frumoase.

Cardi B și Offset mai au o fetiță, în vârstă de doi ani, Kulture Kiari Cephus, care este deja o mică vedetă pe Instagram, unde apare adesea în diferite ținute stylish. Și din câte se pare, cea care îi alege ținutele micuței Kulture, este chiar Cardi, care este extrem de mândră de piesele vestimentare pe care i le-a cumpărat fetiței sale.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.