Oana Radu - „Au existat băieți care îmi plăceau, dar nu îmi răspundeau cu aceleași sentimente”

Oana Radu și Doddy, dezvăluiri despre suferințele în dragoste.

Oana Radu și Doddy ne-au încântat joi dimineață cu noul lor single „Să nu mă lași”, pe care l-au interpretat LIVE în studioul Kiss FM. Cei doi artiști au ajuns deja la a cincea piesă împreună și ne-au dezvăluit, mai în glumă, mai în serios, că se gândesc să își facă o trupă împreună.

Invitați la „Dimineața cu Johnny și Soci”, Doddy și Oana Radu au vorbit despre ultimele piese lansate împreună „Să nu mă lași” și „Lasă-mă să te las”, și ne-au spus că a fost o pură coincidență faptul că ambele melodii au același verb în titlu. Însă, cei doi artiști ne-au povestit cu sinceritate și despre dezamăgirile în dragoste și despre momente în care au „fost lăsați de persoana iubită”.

Depinde foarte mult de norocul pe care îl ai în dragoste. Dacă stăm să ne gândim eu am fost cam toată viața grăsuță și era cam dificil să fentez eu băieții. Am cam fost lăsată și eu, iar dacă nu am fost lăsată, ei bine, au existat băieți care îmi plăceau, dar nu îmi răspundeau cu aceleași sentimente. Pentru că băieții mă vedeau ca pe o soră!”, a povestit Oana Radu.

Sunt momentele acelea triste, în care ai vrea să mai vorbești cu persoana pe care o iubești, dar ea nu mai e lângă tine, și vorbești cu locul în care era. Rămâne perna, nu?”, a spus Doddy, făcând referire la versurile piesei sale.

Te invităm să urmărești întregul interviu cu Oana Radu și Doddy, mai jos!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.