Ce spune presa britanică după eșecul Angliei de la EURO 2020: „Italia a distrus visul Angliei”

Ce spun britanicii despre eșecul echipei lor de la Euro 2020!

Naţionala Italiei este campioana EURO 2020, după ce a învins echipa Angliei cu scorul de 3-2 la penaltiuri, duminică seara, pe Stadionul Wembley din Londra, în finala EURO 2020, în care scorul a fost egal, 1-1, la finalul celor 120 de minute.

Squadra azzurra a obținut trofeul după 53 de ani de la prima performanță de acest fel. Iar reușita a fost sărbătorită, cu urale și lacrimi de bucurie, atât pe stadion, cât și pe străzile din Peninsulă.

În schimb, britanicii nu s-au putut bucura atât de mult de reușita Italiei, iar presa din UK a transmis o parte din reacțiile suporterilor dezamăgiți:

Oamenii cu care am vorbit, în special cei în vârstă, care au crezut cu îndârjire că această seară va fi a noastră după ce am aşteptat atâta timp, sunt devastaţi. Mulţi au fost la un pas să izbucnească în plâns, iar bucuria a dispărut”, a transmis Becky Cotterill, corespondent Sky News la Londra.

Italia a distrus visul Angliei, a notat The Guardian, care susţine că tânăra echipă engleză merită lăudată, chiar dacă mai are de aşteptat, potrivit News.ro.

Țara este în lacrimi după un fiasco la loviturile de departajare - cu ratări ale rezervelor introduse de Southgate - Rashford, Sancho și Saka - care au sfâșiat inimile fanilor (din nou)”, a scris Daily Mail.

„Agonie după ce Anglia a pierdut la loviturile de departajare... dar leii curajoși ne-au făcut mândri”, este titlul din The Sun.

Aici, în Birmingham, după cum puteţi vedea, oamenii se consolează reciproc. Unii plâng, alţii se îmbrăţişează, unele feţe sunt pur şi simplu împietrite. Nu am crezut că oamenii prezenţi aici ar fi putut să fie trişti sau dezamăgiţi. Cred că sunt încă şocaţi de cele întâmplate”, a transmis Frazer Maude, corespondent Sky News la Birmingham.

„Blestemul penalty-urilor a blocat visul Angliei", a apărut în The Times, iar poza de pe prima pagină este cu Southgate care-l îmbrăţişează pe Saka, tânărul de 18 ani care a ratat ultimul penalty.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.