Așa ceva chiar nu ai mai văzut! Un pui de elefant pictează tablouri, care se vând cu sute de lire sterline

Picturile unui elefant din Thailanda au devenit celebre în toată lumea.

Ușor, ușor, elefantul Dumbo nu va mai fi cel mai cunoscut din întreaga lume și va fi înlocuit de fratele lui pictor. Imagini inedite au fost surprinse în provincia Chiang Mai din Thailanda, acolo unde un pui de elefant pictează tablouri extrem de detaliate.

Mai mult, primele opere ale micului mare artist au fost deja vândute la licitație cu sute de lire sterline. Animalul are nouă ani, este femelă, se numește Nong Thanwa, iar banii strânși din vânzarea picturilor vor fi folosiți pentru a-i ajuta și pe ceilalalți elefanți

Se pare că acesta pictează scene despre care îngrijitorii cred că înfățișează prietenia dintre ea și un alt elefant din tabără. Puiul ține pensula în trompă și tamponează vopseaua pe o bucată de pânză pentru a desena siluetele. Apoi adaugă inițialele „TW” și numele prietenului ei „Dumbo” în partea de jos a imaginii.

Cum era de așteptat, picturile elefantului au cucerit deja pe toată lumea. Tablourile au fost licitate online pentru a strânge fonduri cu scopul de a construi un nou adăpost pentru elefanții din tabără, iar până acum s-au strâns peste 4.000 de lire sterline.

„Strângerea de fonduri a fost făcută pentru a le oferi elefanților o viață mai confortabilă în tabără. Este un lucru bun că avem aici un elefant talentat care poate desena imagini frumoase. Pandemia Covid-19 ne-a afectat operațiunile, astfel încât să ne putem baza doar pe ajutorul celorlalți pentru a menține nevoile animalelor. Unul dintre beneficiarii strângerii de fonduri, Plai Dumbo, care se află într-unul din desenele lui Nong Thanwa, era bolnav, așa că avea nevoie de îngrijiri de la medicii veterinari”, a declarat ofițerul taberei de elefanți, Thanophoom Asoketrakul.

FOTO: Digi24

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.