Adi Sînă s-a reprofilat și s-a lansat în afaceri. Cu ce se ocupă artistul acum?

Adi Sînă și soția lui s-au lansat în lumea frumuseții.

Pandemia a pus bețe în roate tuturor, dar artiștii au fost printre cei mai afectați. Unii dintre aceștia au decis să apeleze la alte metode de a ajunge la fanii lor, în timp ce alții au pus pauză carierei și s-au reorientat spre alte domenii de activitate.

Acesta este și cazul lui Adi Sînă, liderul trupei Akcent. Artistul, împreună cu soția lui, Anca Serea, au decis să își încerce norocul în lumea frumuseții și și-au deschis un magazin online de cosmetice. El a mărturisit că a lăsat muzica pe locul doi, pentru a se dedica afacerii de familie.

„Cosmeticele îmi ocupă 80% din timp, iar muzica doar 20%. Acum ne ocupăm de firma noastră online de cosmetice. Am muncit mai mult în pandemie decât în timpuri normale într-un alt domeniu. Împreună cu Anca am deschis un brand de cosmetice şi am lucrat foarte mult la proiectul acesta. Adică m-am reprofilat”, a declarat Adi Sînă pentru click.ro.

„N-am renunţat la muzică, am stat mai puţin în studioul de înregistrări, am concerte în fiecare săptămână. Şi cu toate acestea lucrez în fiecare zi la partea de cosmetică, pentru că a trebuit să învăţ, să o iau de la zero. Acum ştiu totul despre vopsele de păr, creme antiîmbătrânire. M-am documentat foarte mult cu un an înainte de pandemie, am deschis magazinul acesta. Iar în pandemie ne-am extins şi am învăţat foarte multe lucruri despre zona asta”, a mai spus acesta.

 

În plus, el a povesit că muzica devenise o rutină și acest nou proiect „m-a făcut să studiez mult şi să învăţ lucruri noi”. De asemenea, a dezvăluit că va lansa și o linie de bărbați, în toamna aceasta.

Anca Serea și Adrian Sînă formează unul dintre cele mai longevie cupluri de vedete din România. Cei doi s-au căsătorit în 2015 și au împreună patru copii: pe Noah, Ava, Moise și Leah. De asemenea, soția aristului mai are doi copii, pe David și Sarah, din mariajul cu omul de afaceri Filip Poplingher, care s-a stins din viață în 2010.

Anul acesta, de Valentine’s Day, ei au împlinit 10 ani de relație și și-au declarat dragostea pe care o au unul față de celălalt prin intermediul unor mesaje speciale pe rețelele de socializare.

„De 10 ani trăim iubirea împreună. Cu orice zâmbet, știu că iubirea este aici, în brațele mele. Nu cred că este o întâmplare. Tot ce simți, mai ales când iubești, nu este niciodată o întâmplare”, a fost mesajul transmis de Adi Sână. 

Anca Serea a răspuns și ea la mesajul publicat de soțul ei, făcându-i o declarație de dragoste specială. „În 10 ani am trăit multă iubire. A fost și este intens. Ador să aud cum cânți iubirea. De 10 ani adorm și mă trezesc cu aceeași piesă de iubire, aceeași voce”, a scris Anca Serea pe contul ei.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.