Dorian Popa, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu artistul!

Nici chiar Dorian Popa nu este de nedoborât!

Se pare că nici măcar Dorian Popa nu este de nedoborât! Iar ceea ce i-a venit de hac a fost chiar un... bețișor de urechi. Artistul a dezvăluit că a ajuns de urgență la spital, din cauza unui mic accident.

Dorian s-a rănit cu un bețișor de urechi și pentru că nu a putut opri sângerarea, a apelat la ajutorul medicilor de la Spitalul Panduri. El a povestit pe Instagram cum s-a întâmplat totul și că oricât de amuzantă ar părea situația, lucrurile sunt chiar serioase.

„Aviz amatorilor, nu vă băgați bețigașe în ureche indiferent de ce vă spune creierul. Am făcut-o lată, îmi curge sânge din urechea asta. Sunt la ORL. (…) Sângerarea nu se poate opri, am fost pus să aștept cu meșă. Am dat cu bățul de mânerul ciocănașului, la milimetri de timpan”, a mărturisit Dorian într-un Insta Story.

Dorian a mai trecut prin momente de emoție și în urmă cu doar o lună, când mama sa, Luminița Popa, a fost operată. În urma analizelor, medicii au descoperit că avea o piatră de 14 mm care coborâse spre ureter. Deși ea ar fi amânat intervenția, doctorii au decis, în baza analizelor efectuate, să o opereze cât mai repede.

„Cel mai nașpa lucru la Bucureștiul ăsta e că trebuie să ajungi cu maică-ta de urgență la spital, de urgența aia mare și nu poți să faci nimic pentru că Bucureștiul e blocat și, dacă bagi o avarie și începi să te descurci puțin, încep să te înjure toți, că cine să se gândească că ai o urgență”, a declarat artistul pe Instagram, la acel moment.

VIDEO: eusuntdorian Instagram Story

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.