Carmen Grebenișan s-a măritat! Iată ce ținută a purtat la cununia civilă

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au organizat o petrecere atipică pentru fotografii instagramabile.

De mai bine de un an, Carmen Grebenișan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Militaru, iar weekend-ul acesta au și oficializat-o. Cei doi au spus „Da”, în fața ofițerului de Stare Civilă de la Primăria Sectorului 2 din București, sâmbătă, pe 28 august.

Evenimentul a fost extrem de anticipat în lumea creatorilor de conținut din România și judecând după imagini, înțelegem de ce. Petrecerea a continuat la restaurantul Godai din capitală, iar nașii prospeților însurăței sunt nimeni alții decât Alina Ceușan și soțul ei, hairstylist-ul Raul Tișa.

De altfel, Alina Ceușan este una dintre cele mai bune și vechi prietene ale lui Carmen și vestea că ea îi va fi nașă de cununie nu a surpins pe nimeni. Însă un detaliu mai puțin cunoscut este faptul că tot ea a fost și cea care a complotat cu Alex atunci când acesta a decis să organizeze o cerere romantică în căsătorie.

„De fapt, îmi era prieten bun, doar atât. M-am despărțit de iubit, iar el, nu știu, a venit la momentul potrivit, a umplut un gol… am devenit iubiți. În februarie s-a întâmplat asta. Totul s-a întâmplat repede, părinții lui mă consideră ca fiica lor”, declara Grebenișan cu ceva vreme în urmă.

Iar atunci când ești una dintre cele mai cunoscute vloggerițe de modă nu poți să treci așa ușor peste un astfel de eveniment. Drept urmare, cei doi le-au impus și un dress code inedit invitaților – inspirat de numele partenerului vedetei.

Având în vedere că pe soțul ei îl cheamă Militaru, cei prezenți au purtat ținute de inspirație military, iar evenimentul a avut chiar și un hashtag, #themilis, inspirat de același nume.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.