Kiss Music News

Connect-R și Smiley, cei mai tari „spărgători de nunți”! Artiștii au surprins trei cupluri în ziua cea mare

Connect-R și Smiley au cântat la trei nunți din București și continuă seria surprizelor!

În luna iulie, Connect-R și Smiley au realizat o colaborare mult așteptată și au lansat, în premieră, la Kiss FM, noul lor single „Rita”. Iar odată cu acesta, și o super provocare pentru fani!

Ei au promis, că în momentul în care se vor strânge 10.000 de comentarii pe Youtube, va exista o extragere, în urma căreia un fan va putea câștiga șansa de a-i la petrecerea lui. Indiferent dacă e nuntă, botez, cununie sau un grătar cu prietenii!

Ei bine, câștigătorii au fost aleși, pentru că da, au fost mai mulți. Și astfel, au apărut la trei nunți din București și le-au fost alături mirilor în cel mai frumos moment al vieții lor. Cum era de așteptat, în boxe a răsunat piesa „Rita”, iar din clip-ul post-event pe care l-au lansat, pare că lumea s-a distrat de minune!

„A fost superb! Oamenii au reacționat exact cum ne așteptam! Au fost surprinși! Probabil că își doreau să stăm mai mult, dar nu s-a putut, pentru că am făcut trei nunți. Ba chiar am întâmpinat un moment interesant, în care un nuntaș ne-a văzut și a spus: „A, cu siguranță mergeți la nunta aia unde sunt mulți invitați, la noi nu ajungeți”. Dar am fost și la ei, la cei care erau mai puțini, și la cei care au avut mai mulți invitați. Și chiar la asta ne gândeam, că poate mulți oameni nu își pot permite să ne aducă la nunta lor. Am văzut bucuria pe fețele lor, au dansat, s-au distrat, ne-am bucurat maxim! Este minunat când faci bucurii de-astea și practic nu te gândești la profitul tău, ci la bucuria lor”, a spus Connect-R.

Smiley s-a bucurat și el din plin de această experiență și a dezvăluit de unde a plecat, de fapt, ideea trăznită:

„De obicei nu merg neinvitat la o nuntă, dar uite că de data asta am fost chiar la mai multe nunți în aceeași seară! Înainte să lansăm piesa „Rita”, ne-am întâlnit gașca de la HaHaHa Production cu cea de la Sprint Music și împreună ne-am gândit că ar fi tare să „spargem” câteva nunți, să le facem surpriză și să le cântăm piesa, ceea ce s-a și întâmplat. Am cântat, am dansat, am mâncat, dar n-am furat miresele. Am făcut toată nebunia asta ca un teaser pentru challenge-ul de pe YouTube. Ia vezi, poate petrecerea ta e următoarea”.

Urmărește clip-ul până la final pentru că artiștii ți-au pregătit o altă surpriză!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.