La Kiss FM, ai o „Foarte BUNĂ dimineața! cu Andrei, Ionuț și Ana”. 14 concerte LIVE deschid noul matinal, pe 20 septembrie!

Save the date! Luni, 20 septembrie, bea cafeaua alături de noi și fii parte din distracția transmisă live din studioul matinalului Kiss FM, la „Foarte BUNĂ dimineața! cu Andrei, Ionuț și Ana”.

Radioul numărul 1 din România lansează luni, 20 septembrie, noul sezon al matinalului Kiss FM, pe frecvența ta favorită: „Foarte BUNĂ dimineața! cu Andrei, Ionuț și Ana”.

Pentru că avem motiv de petrecere și vrem să sărbătorim împreună lansarea matinalului, ți-am pregătit cel mai mare eveniment radio, cu un maraton de 14 concerte LIVE și cele mai mari nume din muzica românească!

Save the date! Luni, 20 septembrie, bea cafeaua alături de noi și fii parte din distracția transmisă live din studioul matinalului Kiss FM, la „Foarte BUNĂ dimineața! cu Andrei, Ionuț și Ana”.

Fii pregătit să asculți HIT după HIT, pentru că te așteaptă un maraton de concerte live, cu cei mai cunoscuți artiști ai momentului și un program prelungit, de la ora 7:00 la ora 14:00!

 

Line-up-ul pe care te distrezi de la primele raze ale dimineții până la ora 14:00 îi include pe Fly Project, Lora, Liviu Teodorescu, Alexandra Stan, Vunk, JO, Puya, ADDA, Guess Who, Smiley, Sore, Akcent, Alina Eremia și Irina Rimes.

Pregătiți-vă întrebările! Ediția specială a matinului se aude live pe radio și se vede pe Kiss TV și pe pagina de Facebook Kiss FM, după ora 7:00.

Vei asculta cele mai populare piese ale celor mai îndrăgiți artiști ai momentului și te vei distra alături de Andrei, Ionuț și Ana, care vin pregătiți cu o serie de discuții care îți vor face ziua de luni mai plăcută ca niciodată.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 07:00, rămâi pe frecvența Kiss FM, cel mai ascultat radio din România, pentru a-ți lua doza de energie și umor de care ai nevoie.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.