Kiss Music News

FRESH IN! Irina Rimes și Grasu XXL au lansat „Pentru totdeauna”, versiunea în limba română a piesei „Navsegda”

Irina Rimes și Grasu XXL colaborează pentru prima dată și lansează „Pentru Totdeauna”.

Irina Rimes a cucerit publicul cu cel mai recent single al său, în rusă „Navsegda”. Cu toate acestea, fanii de pe Instagram i-au sugerat să scoată și o variantă în limba română.

Și cum dorința lor este „poruncă” pentru artistă, iată că a venit și noua versiune! Irina Rimes a lansat „Pentru totdeauna”, în colaborare cu Grasu XXL. De asemenea, aceasta marchează și prima lor colaborare.

Într-o postare pe rețelele de socializare ea a dezvăluit că el a fost primul la care s-a gândit când s-a hotărât să lanseze piesa cu versuri în română. „Varianta în română nu avea cum să fie fără el, a fost primul gând”, a scris aceasta.

Irina Rimes, despre cum a luat naștere single-ul în limba rusă

Irina Rimes a povestit recent și cum a luat naștere acest single în limba rusă. Potrivit declarațiilo ei, piesa s-a concretizat foarte rapid, într-o sesiune de înregistrări care nu începuse cu niciun plan.

„Ultima sesiune foarte mișto pe care am avut-o a fost cu Alex Cotoi, a ieșit o piesă în limba rusă (Навсегда), și n-am avut brief, nu ne-am propus, n-am făcut nimic. Pur și simplu am citit niște versuri de la Dara și-am zis: „Vai, ce frumos s-ar potrivi”. Și el a făcut în 20 de minute un instrumental, și în 30 de minute piesa era gata. Și cumva a mișcat piesa asta în jurul ei atâtea lucruri, că de la sine a început să se materializeze lansarea ei”, a povestit artista.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.