Sărbătorile vin, sărbătorile vin! Urmărește trailer-ul pentru cel mai nou film din seria „Home Alone”

Cand va fi lansat noul film din seria „Home Alone”!

Judecând după vremea de afară, ai zice că nu mai e mult până la Crăciun. De fapt, chiar nu mai e! Au mai rămas doar 73 de zile. Dar oricum, niciodată nu e prea devreme să vorbim despre „Home Alone”.

Primul trailer pentru „Home Sweet Home Alone”, cel mai nou film al francizei „Home Alone”, a fost lansat. Max Mercer, un puști răutăcios și plin de resurse, se trezește singur acasă după ce familia sa a plecat de sărbători în Japonia și a uitat de el.

Când doi invadatori, un cuplu căsătorit mai exact, încearcă să pună mâna pe casa familia Mercer, Max promite să facă tot ce-i stă în putință pentru a-i ține departe. Urmează o serie umilințe hilare de proporții epice, dar, în ciuda haosului creat, Max își dă seama că într-adevăr nu există niciun loc ca acasă.

Povestea e cea clasică și deșii fanii nu-și pot imagina filmul fără Kevin McAllister, noi zicem că noul puști a făcut o treabă foarte bună. Urmărește trailer-ul și spune-ne părerea ta!

Filmul va fi lansat pe Disney+ pe data de 12 noiembrie 2021 și pe lângă personajul principal interpretat de Archie Yates, din distribuție mai fac parte Ellie Kemper, Rob Delaney, Aisling Bea, and Pete Holmes.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.