Adorabil! Midas, pisica cu patru urechi, face senzație pe Internet

O pisică cu patru urechi a cucerit internetul în ultimele zile, iar imaginile cu ea fac înconjurul lumii.

Expresia „sunt numai ochi și urechi” tocmai și-a găsit un nou sens. Mai ales dacă ne referim la urechi. O pisică cu patru urechi a cucerit internetul în ultimele zile, iar imaginile cu ea fac înconjurul lumii. 

De fapt, este vorba de un pisoi adorabil pe nume Midas, care provine din Turcia. Contul are deja peste 48.000 de urmăritori pe Instagram, deși stăpânul său, Canis Dosemeci, l-a creat de doar câteva săptămâni.


Internauții s-au îndrăgostit imediat de pisica, care pe lângă cele patru urechi mai are și bucată pe blană alba, în formă de inimă, chiar pe piept. Mama ei, care era o pisică fără stăpân, i-a născut pe Midas și pe cei șase frați ai ei într-o grădina unui prieten al lui Canis.


La fel ca noi toți, și stăpânul ei s-a gândit că poate aceasta are o problemă, așa că a dus-o la veterinar, care l-a asigurat că Midas aude perfect, în ciuda malformației.

„Este o pisică foarte jucăușă și foarte prietenoasă. Doarme toată ziua și este trează toată noaptea. Îi place să doarmă pe pieptul meu sau pe umăr”, a spus proprietarul.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.