20 de ani de „Harry Potter”. Daniel Radcliffe, Emma Watson şi Rupert Grint se reunesc în „Return to Hogwarts”

La 20 de ani de la lansarea primului film din seria „Harry Potter”, actorii se reunesc în „Return to Hogwarts”.

Dacă nu este acesta cea mai bună veste pentru fanii „Harry Potter”, nu știm care ar putea fi! Actorii din distribuţia originală se vor reuni cu ocazia împlinirii a 20 de ani de premiera primului film pentru a-şi împărtăşi „călătoria magică”.

„Return to Hogwarts” este o ediţie specială de la HBO Max, care va fi lansată la 1 ianuarie 2022, potrivit platfomei de streaming. Daniel Radcliffe, Rupert Grint şi Emma Watson, dar și alți actori îndrăgiți se vor alătura regizorului Chris Columbus pentru a discuta şi explora în profunzime filmele.

 „E magie în aer aici cu această distribuţie incredibilă, în timp ce revin cu toţii acasă, pe platourile de la Hogwarts, unde au început acum 20 de ani. Emoţia este palpabilă în timp ce se pregătesc să îşi poarte fanii într-o călătorie foarte specială şi personală, despre crearea acestor filme incredibile”, a declarat producătorul executiv, Casey Patterson.

Anunțul a fost făcut chiar astăzi, la exact 20 de ani de la lansarea în Statele Unite a primului film, „Harry Potter And The Philosopher's Stone”. De asemnea, HBO a lansat și un trailer care promite că „distribuţia legendară” se va întoarce „acolo unde a început magia”.


Daniel Radcliffe a vorbit și el recent despre celebra serie, într-un interviu pentru BBC și a declarat că este bucuros că numeroşi oameni se uită la „Harry Potter” când sunt „mahmuri şi au o părere proastă despre ei înşişi”.

„Unul dintre aspectele mele preferate, pe care nu mi l-aş fi putut imagina vreodată pentru filmele Harry Potter, dar care mi-a fost povestit de mai mulţi prieteni, este că acestea sunt fantastice atunci când oamenii sunt mahmuri şi au o părere proastă despre ei înşişi. Se uită la câteva filme şi le oferă un sentiment de căldură şi confort. Mi se pare atât de frumos. Acesta este efectul din lumea reală pe care îl poate avea un film în viaţa unei persoane. Cred că e grozav”, a povestit el.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.