NEVERSEA 2022: Primul val de artiști este aici! Black Eyed Peas, în premieră pe scena de la malul mării

Cine sunt primii artiști anunțați la Neversea 2022?

După doi ani de așteptare, cea de-a patra ediție a festivalului Neversea revine în 2022 și își deschide porțile în perioada 7-10 iulie.

Iar veștile bune continuă! Organizatorii au dezvăluit primele nume pentru festivalul de la malul mării, iar printre acestea se numără Alan Walker, Black Eyed Peas sau Dimitri Vegas & Like Mike. Din line-up mai fac parte Don Diablo, Tchami, Timmy Trumpet, Tujamo, Ummet Ozcan, W&W sau ZHU și mulții alții.

Scenele secundare vor găzdui cei mai buni artiști și DJ-i din lumea techno, tech-house, house, deep house, ambiental, chill, electronic, dubstep, drum&bass, trap, hip-hop, rap, liquid sau retro. Primii artiști anunțati pentru scenele secundare sunt BBNO$, Borgore, Dirtyphonics, Mahony, Netsky, Priku, Raresh, Sit și Sublee B2B CAP.


Prețuri bilete Neversea Festival 2022?

General Access Basic, 4 zile - 104 euro + taxe

General Access Risk Free, 4 zile – 114 euro + taxe

VIP, 4 zile – 260 euro + taxe

De asemenea, în premieră, organizatorii pun la dispoziție și abonamente în rate, exclusiv prin aplicația Extasy. Plata ratelor va începe din această lună și pot fi selectate maxim 7 rate. Cei care aleg această opțiune vor plăti mai puțin de 20 de euro pe lună pentru General Access Basic sau General Access Risk Free și sub 40 de euro pe lună pentru VIP.

Iar care dețin deja abonamente ANYTIME pot opta să participe la ediția din 2022 sau la una din următoarele două ediții, iar cei care au Freedom Passports pot alege ediția din 2022 sau cea din 2023. Aceștia pot selecta ediția de festival la care vor să meargă până pe 31 ianuarie 2022. Check-in-ul este gratuit timp de 30 zile, apoi costă 15 euro.

Premieră la Neversea 2022: Black Eyed Peas, pentru prima dată pe scena de la malul mării


O premieră pentru festivalul Neversea este celebra trupă Black Eyed Peas. Artiștii s-au îndrăgostit de România când au fost prezenți la festivalul UNTOLD în 2018 și au promis că vor reveni la noi. Americanii au în palmares 6 premii GRAMMY, au vândut peste 35 de milioane de albume și 120 de milioane de single-uri în întreaga lume și sunt una dintre cele mai iubite trupe din lume.

Noua generație cucerește festivalul 


Norvegianul Alan Walker este unul dintre cei mai urmăriți artiști la nivel global și este considerat a fi unul dintre cei mai creativi producători din noua generație. În iulie, fanii îl vor putea vedea pe scena principală a festivalului Neversea. Alan Walker a pregătit apariția noilor piese din 2021 prin lansarea unui concept video ieșit din tipare – o combinație de science-fiction și jocuri, cu filmări realizate în timpul aparițiilor live ale artistului norvegian.

Cei mai buni Dji din lume urcă pe mainstage

Dimitri Vegas & Like Mike vor urca pentru prima oară pe scena principală a festivalului Neversea. Duo-ul greco-belgian ocupă locul 2 în clasamentul oficial Top 100 DJ Mag și generează euforie în oricare colț al lumii cu aparițiile live spectaculoase și cel mai tare ,,crowd control” cu zeci de mii de fani.


Don Diablo, jucător-cheie în muzica electronică de astăzi, este un artist care se reinventează de fiecare dată și pare greu de oprit. Olandezul, care ocupă locul 7 în Top 100 DJ Mag 2021, a vândut primul concert NFT din lume, ,,Destination Hexagonia”, cu o sumă uriașă – 1,2 milioane $, echivalentul a 600 cpryptomonede Ethereum. În vară vine pe scena principală a festivalului Neversea cu un show unic.


Și Energicul Timmy Trumpet sosește în premieră la malul Mării Negre. DJ-ul și producătorul australian, care a fost plăcut impresionat de publicul din România, la festivalul UNTOLD, pregătește un set spectaculos pentru fanii Neversea. Timmy Trumpet stârnește frenezie la fiecare eveniment la care participă și fascinează lumea cu mix-urile sale.


Kiss FM is The Sound Of Neversea! Are you ready for the best experience this summer? Ne dăm întâlnire la festival în perioada 7 – 10 iulie! See you there!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.