Disney+ se lansează și în România - iată ce seriale vei putea să vezi pe această platformă de streaming

O veste bună pentru toți românii pasionați de filme cu supereroi, pentru fanii universului Star Wars și, bineînțeles, pentru cei care iubesc animațiile Pixar și Disney.

Disney+, platforma de streaming a gigantului The Walt Disney Company, a anunțat că în această vară se va lansa în alte 42 țări.

Printre noile teritorii în care va fi disponibil Disney+ se numără Africa de Sud, Turcia, Polonia, Emiratele Arabe Unite, dar și România.

Cei care vor alege să-și facă abonament pe Disney+ vor avea acces la filme şi seriale Disney, Pixar, Marvel, Star Wars şi National Geographic, dar și la conținut de la Star, 20 Century Studios, Disney Television Studios, FX şi Searchling Pictures.

Până acum, Disney+ era disponibil doar în Statele Unite, Australia, Noua Zeelandă, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan şi Hong Kong, şi în America Latină. De menționat că în India, serviciul se numeşte Disney Plus Hotstar şi se bucură de un mai mare succes ca Netflix sau HBO.

Chiar dacă tarifele pentru abonamente nu au fost făcute publice, e de așteptat ca acestea să fie similare ca preț cu cele din Statele Unite, unde un abonament lunar costă 8 dolari. Deci, aproximativ 35 de lei

Astfel, din această vară românii vor avea acces la unele dintre cele mai așteptate noi seriale din 2022, dar și la unele care au avut un succes extrem de mare în anii trecuți, precum „The Mandalorian” sau „Loki”. 

Iată doar câteva seriale la care românii vor avea acces odată cu lansarea Disney+ în România: 

The Mandalorian 

Serialul urmăreşte aventurile unui vânător de recompense - modelat după legendarii Boba Fett şi Jango - până la marginile cele mai îndepărtate ale Galaxiei, unde Noua Republică nu-şi poate exercita autoritatea. În 2019, serialul „The Mandalorian” a oferit lumii întregi un personaj care a devenit rapid extrem de îndrăgit și popular: Baby Yoda.


Hawkeye 

Avându-l la bază pe Hawkeye, supererou al universului Marvel, mini-seria cu același nume ne-o prezintă pe tânăra Kate M. Bishop, care duce mai departe lupta începută de Clint Barton. Este serialul care continuă și se leagă perfect de povestea din „Black Widow”.


Loki

Serialul ne prezintă ce s-a întâmplat cu Loki după ce fură Tesseract-ul. El este smuls din mediul lui și descoperă o nouă lume fascinantă și care nu se supune legilor realităților pe care le cunoștea Loki până acum. Este un serial esențial pentru orice fan Marvel, deoarece dă o nouă dimensiune întregului univers MCU și ne arată că Thanos poate nu era chiar atât de malefic... 


Boba Fett 

„The Book of Boba Fett” este un serial de tipul space Western, creat de genialul Jon Favreau, și are loc după evenimentele din „Return of the Jedi” (1983). De asemenea, este un spin-off al serialului „The Mandalorian” și ne prezintă aventurile vânătorului de recompense Boba Fett.


WandaVision 

Serialul combină stilul sitcom-urilor clasice cu universul filmelor cu supereroi Marvel. Wanda Maximoff și Vision - două ființe cu super puteri care își trăiesc viața ideală - încep să bănuiască că totul nu este așa cum pare.


Moon Knight 

Unul dintre cele mai așteptate seriale din 2022 este despre un antierou din universul Marvel. „Moon Knight” ne spune povestea unui soldat din armata americană care suferă de tulburare disociativă de identitate și care printr-o greșeală primește super puterile unui zeu egiptean, Zeul Lunii. Însă, ceea ce la început pare o binecuvântare, începe să se transforme într-un blestem. În rolul principal îl avem pe talentatul Oscar Isaac, iar în serial joacă și Ethan Hawke.   


She-Hulk 

„She-Hulk” este versiunea feminină a lui Hulk. În acest serial Jennifer Walters (Tatiana Maslany) este o avocată specializată în cazuri care implică supereroii și devine și ea, printr-un accident, o creatură verde, extrem de puternică și indestructibilă atunci când se enervează, întocmai cu Bruce Banner. În serial vor apărea și Mark Ruffalo și Tim Roth, actori care joacă și în filmele Marvel.


Obi-Wan Kenobi 

După „The Mandalorian” și succesul imens pe care l-a avut, urmează în 2022 și serialul spin-off care va arăta fanilor aventurile celui mai îndrăgit Jedi Knight: Obi-Wan Kenobi. Încă nu se știu prea multe despre acest serial, doar că fanii îl vor primi în 2022, după mulți ani de așteptare.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.