Data lansării ultimului sezon din Peaky Blinders, anunțată printr-o pictură murală

Știam că sezonul 6 din „Peaky Blinders”, ultimul al acestui serial, va avea premiera în 2022, dar până acum nu s-a cunoscut data exactă la care se va întâmpla acest lucru. 

Zilele trecute a apărut o pictură murală în Birmingham care anunță că „Peaky Blinders” 6 va avea premiera pe Netflix începând cu 27 februarie.

Pictura a fost realizată de artistul Akse, care a primit această comandă de la postul BBC.


Pictura murală măsoară 13 metri în înălțime, a fost realizată în 7 zile pe fațada unei clădiri de pe High Street din zona Digbeth,  Birmingham,  și este un portret al lui Tommy Shelby.

Artistul Akse a mai realizat în trecut și alte picturi murale asemănătoare. De exemplu, tot el este cel care l-a pictat pe fotbalistul Marcus Rashford pe fațada unei clădiri din Withington, Manchester. Sau pe Keith Flint pe fațada unei clădiri din apropierea fostului club Four Aces, din Dalston (Hackney), unde The Prodigy a susținut primul concert din carieră.   


Revenind la „Peaky Blinders”, chiar dacă sezonul 6 va fi ultimul, se pare că vom avea parte și de un film destinat marelui ecran într-un viitor destul de apropiat. 

Iată și trailerul pentru ultimul sezon: 


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.