CRBL a lansat o piesă surpriză despre concurenții de la Survivor, „Uite, Mama!”

Surpriză de proporții din partea lui CRBL pentru fanii săi, direct din... Republica Dominicană.

CRBL a lansat marți, 15 februarie, piesa „Uite, Mamă!", dedicată tuturor concurenților „Survivor România 2022".


Compusă de CRBL cu o săptămână înainte de a pleca în competiție, videoclipului piesei este realizat din mai multe momente din timpul probelor, atât cu artistului, cât și cu ceilalți concurenți.






„Am compus „ Uite, Mamă!" cu o săptămână înainte să plec la Survivor. Este o piesă happy, de caterincă, iar refrenul se potrivește oricărui concurent din cadrul emisiunii. Personal, Survivor este o mare provocare pentru mine. Am vrut să-mi testez limitele, să văd cât și dacă mai pot. Sper să vă distrați pe piesă și să ne susțineți în competiție. Hai, Faimoșii!", a povestit CRBL înainte de a pleca la Survivor.


CRBL sau Eduard Andreianu, pe numele său real, se clasează, fără doar și poate, în topul artiștilor consacrați din industria muzicală românească.




A devenit cunoscut încă din anul 2000, ca membru al trupei Simplu, cu care a lansat opt albume. De asemenea, din palmaresul profesional al lui CRBL nu au lipsit nici Discurile de Aur, dar nici nominalizările în cadrul unor evenimente muzicale importante.


În 2010 și-a început cariera solo, iar la un an distanță a lansat „ Kboom", piesă care face parte din albumul „ Ce-Avem Noi Aici?!" și care a devenit virală în mediul online, la scurt timp de la lansare.


Iată cum îi vede CRBL pe colegii săi de la Survivor: 



 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.