Kim Kardashian oferă curioșilor un tur al casei sale, după despărțirea de Kanye West, într-un video inedit

Kim Kardashian le-a arătat curioșilor un tur al casei sale, cât și obiectele pe care le deține și la care ține cel mai mult.

Prima oară „am pășit” în casa ultra crem și minimalistă a cuplului format dintre Kim și Kanye West, când bruneta a realizat un interviu pentru rubrica video „73 questions” via Vogue.

În prezent, în plin proces de divorț cu rapper-ul, vedeta își deschide din nou ușile locuinței din Calabasas, pentru a le arăta curioșilor ce s-a mai schimbat, cât și obiectele personale pe care le iubește.


Casa lui Kim pare un muzeu, dar ea ține să-i asigure pe fani că: „șocant, dar patru copii nu au distrus locuința.” Ce-i drept, bruneta ne poartă în doar câteva locuri din casă - cum ar fi camera de relaxare de lângă dormitor, bucătăria, terenul de baschet și grădina, cât și parcarea unde stau pe post de bijuterii trei dintre mașinile sale preferate: Lamborghini URUS, Rolls-Royce și un Maybach.


Casa are un design semnat de Axel Vervoordt, a costat 60 de milioane de dolari și a rămas la ea, în urma partajului. În ceea ce privește obiectele de valoare, Kim a vorbit despre picturile semnate de fiica ei North. Una dintre ele a cauzat o mare controversă pe Internet anul trecut, deoarece mulți utilizatori au spus că un copil de 7 ani nu are cum să picteze așa ceva.


Ce-i drept, în video vedem mai multe desene semnate de micuță și pare destul de credibil să fie atât de talentată. Unul dintre ele este mai „întunecat”, realizat în creion, în perioada în care a fost bolnavă de COVID-19. „Poate ăsta era mood-ul ei emo”, spune Kim despre desen.


Un alt lucru interesant pe care l-am aflat despre Kim este că a făcut albume de amintiri pentru fiecare dintre copiii ei, unde le scrie scrisori de zilele de naștere și pune poze și momente speciale cu ei. Pasiunea asta a moștenit-o de la mama ei, Kris Jenner, care și ea obișnuia să facă același lucru pentru fetele ei, ba chiar i-a păstrat lui Kim toate felicitările primite de la prieteni, bunici și străbunici.


Bruneta a povestit și despre cum camera de joacă și cele ale copiilor au personalitate, „un dormitor e roz, altul mov, altul albastru și unul cu dinozauri”, însă în restul casei are nevoie de liniște și spațiu. „Simt că este atât de mult haos în lume, încât, atunci când ajung acasă, vreau să fie foarte liniște - vreau ca totul să mă calmeze”, subliniază ea.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.