Primul trailer „Anatomy of a Scandal” este aici: un thriller care te va ține cu sufletul la gură

Dacă ești pasionat de serialele care „te țin ca pe ace”, atunci sigur vei fi intrigat de primul trailer al seriei „Anatomy of a Scandal”.

Povestea britanică urmărește viața dublicitară a unui parlamentar, cât și implicațiile acesteia în lumea lui personală. Thriller-ul psihologic se numește „Anatomy of a Scandal” și promite o privire în culisele puterii, dar și o discuție despre cum un proces cu privire la un viol poate afecta o țară întreagă. 

În trailer-ul de mai jos vei cunoaște cuplul britanic și privilegiat format din James (Rupert Friend) și Sophie Whitehouse (Sienna Miller). James este ministru în Parlament, poziție care-i oferă putere, bani, dar cumva și senzația că poate face tot ceea ce-i trece prin cap.

Ei bine, lucrurile nu merg ca pe roate multă vreme, deoarece aventurile lui extraconjugale ajung să fie dezvăluite public, ba mai mult, este acuzat de viol.


Seria este bazată pe cartea cu același nume scrisă de Sarah Vaughan, autoare recunoscută pentru romanele sale pline de suspans, unde personajele centrale sunt oameni aflați în poziții de putere.

Sarah vorbește și despre cum scandalurile publice aduc consecințe majore pentru femeile care sunt implicate în haosul generat de ele. Seria respectă firul roșu tras de autoare în cărțile sale și explorează modul în care acțiunile lui James ajung să o afecteze pe soția lui, Sophie.

Show-ul va avea premiera pe 15 aprilie pe Netflix și este posibil ca fiecare sezon să prezinte un alt scandal.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.