Premiile Grammy 2022: outfit-uri care ne-au atras atenția în cadrul event-ului

Premiile Grammy au ajuns la cea de-a 64-a ediție și, așa cum era de așteptat, vedetele s-au pregătit pentru covorul roșu.

Evenimentul a avut loc în Las Vegas, în cadrul MGM Grand Garden Arena, iar astea sunt câteva dintre look-urile celebrităților care ne-au atras atenția. 

Vă lăsăm pe voi să judecați dacă vă place ce vedeți sau nu, dar parcă lumea a fost mai bine îmbrăcată ca la Oscaruri, nu?

Saweetie 

Artista a purtat două ținute - una semnată Oscar de la Renta și alta roz (care pare să fi fost culoarea serii), semnată Valentino. Care-ți place mai mult?


Lady Gaga

Gaga a fost superbă în două outfit-uri elegante - o rochie turcoaz semnată Elie Saab Haute Couture și altă negru cu alb via Armani Privé.  



Donatella Versace

Creatoare de modă a ales o ținută verde aprins (de la propria casă de modă) și n-o prinde rău deloc. 


SZA

Doja Cat & SZA au câștigat la categoria „Best Pop Duo Performance” pentru piesa „Kiss me more”, iar artista a venit îmbrăcată la event cu o rochie înflorată semnată Jean Paul Gaultier.


Jared Leto

Actorul nu s-a distanțat de personajul său din „House of Gucci”, motiv pentru care a venit la Grammy îmbrăcat din cap până în picioare în...Gucci.


Justin și Hailey Bieber

Ehe, uite aici un cuplu dedicat modei. Justin a optat pentru un costum EXTRA LARGE Balenciaga, în timp ce soția lui a fost o zână îmbrăcată în alb via Saint Laurent. Păreri, opinii, reclamații?




Dua Lipa 

Artista a ales o rochie semnată casa de modă pe care o reprezintă aka Versace. Ținuta a venit cu multe accente auriI și a fost extrem de sexy. 


Megan thee Stallion 

Rapperița a ales o rochie animal print (semnată Roberto Cavalli) care a scos felina din ea. 


Lil Nas X 

Artistul a ales o ținută all-white PERLATĂ, semnată Balmain.


Chrissy Tiegen 

Chrissy a ales o ținută ROZ semnată Nicole + Felicia Couture.


Billie Eilish

Billie a venit ALL-BLACK într-un outfit semnat Rick Owens.


BTS 

Băieții au venit stilish, îmbrăcați toți în Louis Vuitton.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.