Fanii „Killing Eve” ar putea avea parte de o surpriză - un spin-off care se va focusa pe viața unui personaj popular din serial

Dacă ești fan al serialului „Killing Eve”, e foarte posibil ca următoare veste să te bucure - posibilitatea unui spin-off este foarte mare.

Villanelle și Eve Polastri, interpretate de Jodie Comer și Sandra Oh, s-ar putea să nu mai apară în noua serie, unde povestea va fi axată pe tinerețea personajului interesant jucat de Fiona Shaw, Carolyn.

O sursă a spus celor de la The Sun că spioana misterioasă a venit ca o alegere firească, deoarece va oferi un nou unghi de abordare pentru a continua seria.


„Șefii au simțit că serialul trebuie să se termine, dar spiritul său ar trebui să mai existe, într-o formă nouă, iar ăsta este proiectul pe care se concentrează acum. Încă este la stadiul de idee, așa că este posibil să vorbim de luni bune, sau chiar ani, până să fie pus în practică”, a explicat sursa.

Vestea vine după ce „Killing Eve” se pregătește să tragă cortina, odată cu al patrulea sezon. Aventurile sângeroase ale personajelor principale ne-au ținut cu sufletul la gură, ba chiar ne-au generat empatie, în situații poate nu tocmai legale și etice. 


Seria este îndrăgită de fani din toată lumea, este foarte bine scrisă, iar personajele joacă exemplar, într-un mod care îmbină perfect umorul negru, ura și vulnerabilitatea. Tu l-ai urmărit?

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.