Evelina Negru, o artistă de 19 ani din Chișinău, își face loc în showbiz-ul românesc și lansează prima ei melodie: „Trăiam în paradis”

O artistă fresh în planul muzical românesc.

Evelina Negru este o tânără de 19 ani din Chișinău, unde este elevă în clasa a 12-a la un liceu cu profil uman. Ea nu vine dintr-o familie de artiști (tatăl este doctor, iar mama designer de interior), dar a moștenit talentul străbunicii sale, care obișnuia să cânte la adunările din sat.

Ea este recunoscătoare părinților pentru că au crezut în visul ei și i-au cumpărat primul pian, dar este bucuroasă și pentru faptul că nu a renunțat niciodată la visul ei și a mers înainte, chiar și atunci când mulți i-au spus să renunțe.

„Vreau să-mi mulțumesc mie, pentru că nu am ascultat de oamenii care mi-au spus să mă las de muzică și am continuat oricât de greu ar fi fost. Părinților mei, de asemenea, le sunt recunoscatoare pe viață. Ei au reușit să îmi cumpere primul meu pian după ce am cântat un an pe un pian desenat pe foaie, și-au dedicat fiecare zi din viața pentru mine”, a spus tânăra.


Ea a fost lansată de DeMoga Music, MediaPro Music și Universal Music România, iar acum vine în atenția publicului cu prima ei melodie. „Am descoperit vocea Evelinei Negru la Superstar și am știut că, indiferent de parcursul ei în show, va ajunge un artist mare, de aceea am decis să o invităm în echipa noastră și să scriem muzică bună și istorie împreună”, a declarat Marius Moga.

Piesa este una sensibilă, bazată pe experiențe personale, după cum povestește Evelina: „Piesa este mai mult decât o poveste, e viața mea transferată pe portativ. E despre acea dragoste pe care o simțim în atâtea feluri, o cântăm și o trăim în vers. Este temelia celor mai mari opere de artă și muza fiecărui muritor. Ea ne înalță nepământesc de dur, simultan ne tulbură și cea mai mică parte de luciditate. Despre ea cânt, pentru ea scriu și cu ea trăiesc. Iubiți sincer. În fiecare zi.”


Tânăra crede că muzica salvează suflete și recomandă tuturor să se bucure de noua ei melodie, mai ales în acest timpuri tulburi pe care le trăim. „În această perioada complicată pentru fiecare dintre noi, când 2 lumi sunt intr-un conflict și mii de familii se despart, copii și prietenii, am vrut să venim cu un mesaj frumos, pentru că muzica salvează suflete”, încheie ea.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.