Met Gala 2022: Elon Musk a venit însoțit de mama lui la eveniment

Elon Musk a venit însoțit de o femeie foarte specială la Met Gala 2022 - mama lui.

Antreprenorul în vârstă de 50 de ani aka cel mai bogat om din lume a pășit pe covorul roșu alături de Maye Musk, 74 de ani. Modelul și fiul ei au arătat superb - Elon a purtat un frac, în timp ce ea a optat pentru o rochie burgundy de catifea, accesorizată cu un colier din perle. 


În timpul unui scurt interviu acordat celor de la Vogue, Musk a vorbit despre planurile pe care le are pentru Twitter, platforma socială pe care a cumpărat-o recent cu peste 44 de miliarde de dolari. 


„Dacă totul iese bine, mi-ar plăcea să fac Twitter un spațiu unde toată lumea să se simtă inclusă”, a explicat el. Mai mult, antreprenorul a mărturisit cum i-ar plăcea ca toată lumea să fie pe Twitter și să găsească platforma „interesantă, entertaining, amuzantă, iar asta pentru că le face viața mai bună”, a spus el.




În ceea ce privește acest business, Dorsey, co-fondator Twitter în 2006 și cel care a renunțat la funcția de CEO în noiembrie 2021, a spus că deși „crede că nimeni nu ar trebui să conducă Twitter”, Musk „este singura soluție în care are încredere.”

Să vedem ce va fi.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.