A apărut primul trailer pentru „Avatar: Way of Water”, a doua parte a filmului cu cele mai mari încasări din istorie

Acum putem vedea pentru prima dată ce s-a întâmplat cu planeta Pandora în cei 13 ani de la prima călătorie aici.

Au trecut 13 ani de la prima parte a block buster-ului „Avatar”, care este filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, iar acum putem vedea cum s-a transformat spectaculoasa planetă Pandora în tot acest timp. 

Din trailer se poate observa că James Cameron s-a întrecut și de această dată în efecte speciale, care sigur vor fi extraordinare pe ecranul IMAX 3D.

Primul trailer pentru „Avatar: The Way of Water” ne arată că, așa cum spune și titlul, în această parte va fi vorba despre foarte multă apă și amintește pe alocuri de SF-ul „Waterworld” din 1995.

Cu toate acestea, fiind vorba de un teaser trailer, nu aflăm prea multe despre povestea acestei părți, dar putem să ne dăm seama că tema centrală va fi familia, deoarece există câteva imagini cu Jake (Sam Worthington) și Neytiri (Zoe Saldana) și copiii lor, iar unul pare a fi uman. 

Mai știm și că cei doi eroi vor face parte acum din clanul Metkayina, un clan Na'vi care trăiește lângă și în apă și a dezvoltat relații simbiotice cu specii marine. 

Avatar 2 se lansează în cinematografe pe 16 decembrie 2022


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.