Dan Fințescu via Neversea 2022: „Primele două zile de festival au fost absolut geniale”

Neversea 2022 promite o distracție memorabilă.

Cel mai mare festival de pe o plajă din Europa a intrat în ziua trei cu multă energie și good vibes.

Startul distracției a fost dat direct de pe scena principală, unde Partydul KissFM, Dan Fințescu și OLiX, au creat o atmosferă de zile mari pentru toți cei prezenți și doritori de muzică bună și distracție. 


Băieții au pregătit și o surpriză publicului - alături de ei pe scenă a fost și Stefan Adrian, câștigătorul concursului „Fii DJ-ul Kiss FM la Neversea.”

„Pe scenă, în prima zi, a fost cel mai tare din toți anii de când deschidem noi festivalul. Am avut surprinzator de multă lume, oamenii au fost mega-receptivi și dornici de distractie, iar Olix în mare formă”, a mărturisit Dan.

Festivalul nu și-a dezamăgit fanii, iar artiștii din lineup au ținut publicul la dans până la răsărit.

„Primele două zile au fost absolut geniale. Neversea are un vibe aparte, un vibe pe care doar marea îl poate da”, confirmă directorul de programe KISS FM.


Apropo de artiști, Fințescu are câțiva preferați, cum ar fi: Black Eyed Peas, Parov Stelar, Deliric și Silent Strike, Parazitii, Șuie Paparude.

Ziua trei este abia la început, iar DJ-ii din studioul KISS FM, poziționat pe plajă, ți-au pregătit multe surprize și te așteaptă să-i saluți și să faci poze cu ei, iar așa poți câștiga o vacanță în Grecia


„În studio avem un vibe tare bun. Suntem chiar la intrarea în festival, avem muzica mixtă live de câte 4 DJ în fiecare zi, vedem marea. E minunat”, încheie Dan.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.