Alicia Vikander povestește cu vulnerabilitate despre cum este să trăiască cu faima: „În culmea succesului m-am simțit cel mai rău”

Alicia Vikander vorbește despre propria celebritate.

Tânăra de 33 de ani a început să devină cunoscută la Hollywood după rolul ei din „Ex Machina”, din 2014; ulterior, în 2015, talentul ei nu a mai lăsat loc de contestații, după ce a câștigat Oscarul pentru „The Danish Girl.” 

În prezent, actrița joacă într-un serial popular și interesant - „Irma Vepp”, iar în cadrul unui interviu acordat celor de la The Sunday Times, ea a povestit și despre cum succesul i-a schimbat viața. 


„Când am fost în apogeul faimei, am fost cea mai tristă. Îmi tot spuneam „acceptă, este incredibil”, dar nu știam ce să fac. Erau bilete la clasa I, camere la hoteluri de 5 stele, dar am fost întotdeauna singură. Dacă nu aș fi avut prietenii mei, ar fi fost foarte dificil. Am văzut ce se poate întâmpla cu oamenii din industrie”, a spus Alicia.


Actrița suedeză a menționat cum o viață dublă poate fi o realitate comună pentru celebrități, iar multe dintre ele par curajoase doar în dreptul camerelor de filmat. „Uneori treci prin lucruri dificile în viață, iar dacă ai un job de birou poți pleca puțin. Însă au fost momente prin care am trecut și eu, dar și colegii mei, și nu pot înțelege cum s-au dus pe covorul roșu apoi. Să fie întrebați „ce mai fac”, având în vedere lucrurile prin care au trecut? Mulți nu ar fi fost capabili să iasă din casele lor.”

Vikander a devenit mamă în 2021, alături de soțul ei, Michael Fassbender. Cei doi s-a căsătorit în Ibiza, Spania, în octombrie 2017, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „The Light Between Oceans”; momentan locuiesc în Lisabona, Portugalia.


La rândul ei, Alicia încearcă să găsească un echilibru în viața personală cu cea profesională. Ea a început filmările la „Irma Vep” în Paris, când bebelușul ei avea doar trei luni. „Am fost entuziasmată să revin la muncă, dar a fost intens. Uneori, Michael venea pe platourile de filmare, doar ca fiul meu să mă vadă.”

Plus de asta, în septembrie 2021, actrița a vorbit cu cei de la PEOPLE despre cum este să fie mamă: „Am o cu totul altă înțelegere asupra vieții.”

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.