Primul episod din „House of the Dragon”, cea mai de succes premieră pe HBO din toate timpurile

Aproape 10 milioane de oameni l-au văzut pe data premierei.

HBO a anunțat că serialul spin off după „Game of Thrones”, „House of the Dragon” a avut cea mai de succes premieră din istoria companiei.

La data la care a avut premiera primul episod (duminică, 21 august), 9,9 milioane de americani s-au conectat la platforma de streaming HBO Max sau au deschis televizoarele pentru a-l urmări.

Drept comparație, serialul „Game of Thrones” s-a încheiat cu un episod care a fost urmărit de 13,7 milioane de spectatori la momentul difuzării, în 2019. 

De asemenea, reprezentanți HBO au declarat că înainte de premiera serialului House of the Dragon a crescut interesul și pentru seria originală, care este disponibilă pentru streaming în 4K pe HBO Max. Asta a făcut ca în luna august serialul „Game of Thrones” să fie vizionat chiar și cu 90% mai mult decât în luna precedentă. 

Totuși, e de văzut care va fi interesul pentru „House of the Dragon” în perioada imediat următoare, având în vedere că serialul „Lord of the Rings” va avea premiera  pe 2 septembrie.

Episoade noi din „House of the Dragon” vor apărea în fiecare duminică seară până pe 23 octombrie, când va rula episodul final din primul sezon. 


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.