Primele bilete pentru UNTOLD 2023, vândute integral în mai puțin de un minut

Zeci de mii de oameni au dat buzna pe site-ul UNTOLD pentru a-și asigura locul la ediția din 2023. Cele peste 11.000 de biletele scoate în prima fază de vânzări s-au epuizat în mai puțin de 60 de secunde.

Deși ediția a opta UNTOLD se întâmplă abia anul viitor între 3 și 6 august, mii de fani ai festivalului au vrut să își asigure din timp biletul, la un preț promoțional. Ca în fiecare an, festivalierii s-au înscris pe site-ul oficial al festivalului ca să-și securizezeun loc „la coadă”, pentru a fi printre primii care își asigură accesul la ediția 2023.  În prima etapă de vânzare, organizatorii au pregătit abonamente pentru cele patru zile în valoare de 109 euro plus taxe. 

În mai puțin de 60 de secunde, s-au vândut peste 11.000 de abonamente, cu toate că inițial fuseseră pregătite doar 10.000. La ora la care acestea s-au pus în vânzare, peste 40.000 de oameni și-au încercat norocul pentru a prinde unul dintre primele bilete. O nouă serie de bilete va fi disponibilă curând pe site-ul oficial UNTOLD

Ediția a opta UNTOLD va avea loc între 3 și 6 august la Cluj-Napoca, iar organizatorii promit un lineup legendar, cu mulți artiști și DJ care vor ajunge pentru prima oară la noi în țară. 

La ediția de anul acesta, Kiss FM a fost încă o dată The Sound of UNTOLD. Așa cum v-am obișnuit, echipa noastră a fost în fiecare zi în parcul festivalului, de unde am emis LIVE înainte de concerte. Studioul nostru a fost chiar la intrarea în parcul festivalului, de unde i-am salutat pe cei 360.000 de oameni care au participat la UNTOLD, în cele patru zile. În plus, am avut bucuria de a întâlni o bună parte dintre artiștii care au urcat pe scenele festivalului din inima Transilvaniei, precum Don Diablo, B.U.G. Mafia, Steve Aoki, Morten, G-Easy sau Alok. 


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.