Actorul Evan Peters vorbește despre trasformarea pe care a simțit-o atunci când l-a interpretat pe criminalul în serie Jeffrey Dahmer

Evan Peters povestește că nu i-a fost deloc ușor să se separe de negativitatea personajului său.

Actorul face un rol memorabil și dificil în cel mai nou serial-hit Netflix, „Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story”, unde interpretează un criminal în serie.

„Am vrut să dau 120% din mine pentru rolul ăsta, așa că am lăsat în viața mea foarte mult întuneric și negativitate”, a spus Peters.

În timpul pregătirii sale, Evan a povestit cum a purtat pantofii, ochelarii și blugii lui Dahmer luni în șir; mai mult, i-a preluat perfect modul de a merge. S-a gândit mult înainte să accepte rolul, iar în cele din urmă, când a spus da, a fost terifiat. Pe măsură ce intra din ce în ce mai mult în personaj, Evan spune cum s-a gândit doar la finalul proiectului.

„Pur și simplu aveam finalul în minte și ziua în care aveam să finalizăm filmările, astfel încât să pot să respir și să zic - ok, acum a venit vremea să mă bucur din nou de viață, să aduc lumina înapoi și să mă uit la comedii și filme romantice, și să mă întorc la St. Louis să-mi văd familia și prietenii”, a continuat el.


Serialul ne oferă o privire detaliată asupra victimelor lui Dahmer, cel puțin 17 bărbați și băieți pe care i-a violat, ucis și dezmembrat, între 1978 și 1991, în Milwaukee, Wisconsin.

Seria ne arată și singura victimă care a scăpat și care a jucat un rol important în arestarea acestuia. În iulie 1991, criminalul a fost prins și a oferit o descriere detaliată poliției despre victimele sale. El a pledat „nevinovat” în baza problemelor de sănătate mintală, dar în 1992 și-a schimbat retorica în „vinovat, dar nebun.” După ce a fost găsit vinovat și sănătos psihic în timpul crimelor, el a primit 16 sentințe pe viață, dar n-a trăit mult în închisoare, unde a fost ucis de prizonierul Christopher Scarver, în 1994.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.