Bono, solistul trupei U2, vorbește despre cei 40 de ani de căsnicie alături de soția lui, Ali Hewson

Bono și-a scris povestea vieții sale în cartea „Surrender: 40 Songs, One Story.”

Romanul autobiografic nu vorbește doar despre turneele și concertele sale alături de U2, ci este unul despre iubire.

„Am scris cartea asta și pentru a explica familiei mele ce am făcut cu viețile lor, deoarece ei sunt cei care mi-au permis să fiu plecat alături de U2. Ali mi-a dat șansa asta și ea este cea care mi-a ținut locul acasă. Așa că nu scriu doar o biografie rock’n’roll sau una activistă, încerc să scriu o scrisoare de dragoste către soția mea”, a spus solistul.


Bono și Ali Hewson s-au căsătorit în 1982, iar artistul o consideră pe femeie cea mai bună prietenă a lui. De fapt, se cunosc încă din copilărie și prietenia este cea care s-a transformat în iubire. „Ea nu este doar un mister pentru mine, ci și pentru fiicele și fiii ei. Cu toții încercăm să o cunoaștem mai bine, deoarece este incredibil de fascinantă.”


Așa cum era de așteptat, în 40 de ani relație, viața lor împreună n-a fost mereu ușoară.


„Nu e ca și cum dragostea noastră nu a întâmpinat dificultăți, dar am trecut împreună peste momentele în care ne era greu să vedem unde suntem. Ali numește treaba asta „munca iubirii.” Mi-ar plăcea să nu zică „muncă”, deoarece simt că e vorba și despre adjectivul „grea”, la care se referă.”

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.