Trailer-ul filmului „Pinocchio”, în regia lui Guillermo del Toro, este menit să te emoționeze

O poveste care te va lăsa în lacrimi.

Odată cu povestea lui „Pinocchio”, regizorul Guillermo del Toro pare că și-a propus să emoționeze audiențele până la lacrimi. Trailer-ul oficial al filmului confirmă treaba asta și lasă de înțeles că versiunea imaginată de Toro va prezenta o variantă mult mai realistă a basmului.

Odată cu video-ul de mai jos, vei înțelege mult mai bine firul acțiunii. Gepetto plânge moartea fiului său și își construiește propriul băiat din lemn, Pinocchio. Chiar dacă povestea este clasică, regizorul încearcă să creeze mai mult context și setează acțiunea într-o Italia fascistă, fapt care-i influențează mult personajele.

Violența din jur poate nu este potrivită pentru o poveste adresată copiilor, dar sentimentul de pericol și drama au permis recreerea variantei inițiale de atât de multe ori.

Animația este extrem de veridic lucrată, iar unele cadre au avut nevoie de luni de zile pentru a putea fi filmate și aduse la viață.

În ceea ce privește distribuția, filmul include vocile lui Ewan McGregor în rolul lui Cricket, David Bradley în rolul lui Geppetto și îl prezintă pe Gregory Mann în rolul lui Pinocchio.


Dacă ești curios să-l vezi, află că „Pinocchio” va fi disponibil din 9 decembrie pe Netflix.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.